وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى دهد، و او را از جايى كه گمان نمىبرد روزى مى دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى رساند و خدا براى هر چيزى اندازه اى قرار داده است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاششششش من میمیررررردم کاشششششش فک کنم تا فردا از استرس بمیرم دستام الان یخ زدن وای به حال فردا همش قران خوندم خدایا خودت رحم کن به ماها بریم دانشگاه دیگه پشت این کنکور خاک برسر نمونیم خددددددایااااااااا بشنوووووو توروخدا
من الان نگاه کردم تو سایت سنجش که فقط دفترچه زده فعلا در مورد نتیجه چیزی نگفته تو سایت کانون گفته فردا عصر میاد و از 15 انتخاب رشته شروع میشه اینجا هم بچه ها میگن امروز عصر میاد😕😕گیج شدم
اهلی ام نمیکنی،حداقل وحشی ام نکن!😏😪(شازده کوچولو ورژن الان...😆 )
وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى دهد، و او را از جايى كه گمان نمىبرد روزى مى دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى رساند و خدا براى هر چيزى اندازه اى قرار داده است!