2777
2789

سلام من ۴ تا از این دستمالا برا توی بشقاب یا لیوان برای میز ناهار خوری سفارش دادم روش نقاشی کنن برام

ولی نمیشه شست اینارو خیلی هم قیمتش بالاست نسبت به دستمال سفره های دیگه حالا نمیدونم ۴ تا دیگه سفارش بدم یا همینا بسه؟

میز ناهار خوریمم ۴ نفره هست 

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي نشه بشوري به چه درد مي خوره همينارو هم پس بده برو طرح بازارو بخر خوشگل هم هستند

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
وقتي نشه بشوري به چه درد مي خوره همينارو هم پس بده برو طرح بازارو بخر خوشگل هم هستند

فقط برا تزئینی برا موقع جهاز خریدمشون که بزارم تو بشقاب وگرنه کلا به دردم نمیخوره دستمال سفره

فقط برا تزئینی برا موقع جهاز خریدمشون که بزارم تو بشقاب وگرنه کلا به دردم نمیخوره دستمال سفره

مباركه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
وای من انقدر نقشه داسنم نرسیذم ک انجام بدم

ارههه منم کلی نقشه دارم از همین الان شروع کردم بگیرم که هول هولکی نشه اونجا 😞

ارههه منم کلی نقشه دارم از همین الان شروع کردم بگیرم که هول هولکی نشه اونجا 😞

فقط دیگه مد نیست ک وسایلتو بچینی زیاد فقط سوفله خوریتو بزار رو غذا خوری با چهارتا بشقاب چیذمان قاشق چنگالانجام بده وسرویس پذیراییتم چندتیکه رو میزت بزار برقیات و الباقی بزار تو کابینتت