2777
2789

سلام مامانا

هربار هرکی یه چیزی میگه

یکی میگه پوشکش کن سایز بزرگتر

یکی میگه بازش بذار

یکی میگه پانسمانش کن

یکی میگه نه نمیخواد همینجوری کافیه

یکی میگه این دارو بده اونو نده 

اونیکی میگه اون دارو رو کم بده

این یکی میگه اینو شیر بده اینقد بهش بترکه

اون یکی میگه نه پستونک بده کمتر خراب کاری کنه

وای موندم بخدا چی خوبه چی بد😢😢😢😢

کاش زودتر خوبشه😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ههههه عاخی من‌بچه ندارم ولی خوب وقتی عاثا پسرمون اومد تو خانوادمون همون پوشک سایز خودش می بستیم براش مراقبت خواسی نمیخواد فقط مراقب باش درش نکیره موقع پوشک یکم نرمی هم دور برش زود خوب میشه چندماهشه؟

هیچکاری لازم نیس پانسمانش میکنن تو نباید بشوریش با دسمال مرطوب تمیزش کن پوشکشو مث همیشه ببند قطره و سرمشم ب موقع مشرف کن پسر من فقط دوساعت گریه کرد و تموم شد همه چی 

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀

من ختنه کردم

پوشک یه سایز بزرگتر دوروز اول یکم شل تر بستم

اصلا تغذیه نباید تغییر کنه

تا ۲۴ ساعت اب بهش نخوره بعدش راحت بشور

پانسمان نباشه بهتر من اومدم خونه خودش شل شد افتاد بهتر . یه پارچه خیس و کثیفه که نباشه بهتره

از فرداش پماد تتراسایکلین حسابی روش خالی کن اصلاااا بهش دست نرن با گوش پاک کن پخشش کن زیرشم بزن. تا حلقه بیفته. اصلا ندید بگیرش تا ارومتر باشی چون بچه حس نمیکنه

هیچ دارویی هم لازم نیست فقط روز اول اگه بیقرار بود دوبرابر وزن استامینفن بده

زیاد نده باعث میشه اسهال بشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
هیچکاری لازم نیس پانسمانش میکنن تو نباید بشوریش با دسمال مرطوب تمیزش کن پوشکشو مث همیشه ببند قطره و ...

وای عزیزم دستمال مرطوب آماده اصلا. باعث عفوت میشه

با پنبه و اب باید پاک کنه تنش رو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وای عزیزم دستمال مرطوب آماده اصلا. باعث عفوت میشه با پنبه و اب باید پاک کنه تنش رو

عه دکتر من گف دسمال مرطوب نچ نچ از دست این دکترای ب مسئولیت 

ممنون ک گفتی عزیزم 

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀
عه دکتر من گف دسمال مرطوب نچ نچ از دست این دکترای ب مسئولیت  ممنون ک گفتی عزیزم

فدات عزیزم.‌اره چون معطره شیمیاییه دیگه مثل پمادهای دیگه بهتره استفاده نشه😘

هیچکاری لازم نیس پانسمانش میکنن تو نباید بشوریش با دسمال مرطوب تمیزش کن پوشکشو مث همیشه ببند قطره و ...

واسه من دکتر پانسمانش کرد ولی گفت نیازی نیس فقط میبندمش که پی پیش بهش نگیره...اگرم باز شد مهم نیست

که همون شب اولش وا شد

من ختنه کردم پوشک یه سایز بزرگتر دوروز اول یکم شل تر بستم اصلا تغذیه نباید تغییر کنه تا ۲۴ ساعت ا ...

واسه من جراحی بوده نه حلقه

ولی تمام مراحل و کاراش همینجوری که شما گفتینه

یعنی این الان ۶ ونیم کیلو باشه باید ۱۳ قطره بدم؟