2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن بیشتر بی اشتهایی بچه‌ها مال سردی معده هست، حتما نبات داغ هر روز بدید، چند قطره عرق نعنا هم بریزید، خودتون هم زیره  بخورید تا شیرتون گرم بشه

مرغ، گوشت گوساله، لبنیات سرده ترجیحا زیاد نخورید، لبنیات رو هم با چیزای گرم بخورید ،فرنی با زیره، شیر با شیره خرما، ماست با نعنا

چند وقتشه؟؟دخترمن جدیدا کم اشتها شده..خیلی ناراحتم

سرلاک .اب قلم .سویق.جوانه گندم .کره .تخم مرغ.بستنی بده بهش

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

بچه ها یه چیزی میگم ناراحت نشین خیلی از چیزا به تجربه ی مادر بستگی داره 

من سر بچه اولم بی تجربه بودم 

ولی سر بچه دومم صبورتر و باحوصله ترم 

موز رنده شده تو فرنی بریزین و کمی کره خیلی خوشمزه میشه بچه میخوره حتی گاهی بجای موز  زردآلو توش بریزین یا حتی خرما و یا شیره ی انگور

توی سوپ بچه حتما مقداری لپه یا نخود بریزین خوشمزه اش میکنه و همین طور خامه که برای چاق شدنش خوبه 

بچه ها یه چیزی میگم ناراحت نشین خیلی از چیزا به تجربه ی مادر بستگی داره  من سر بچه اولم بی تجر ...

من همه اینارو میریزم ماشالله خوبم میخوره ولی وزنش از 6 ماهگی 8 کیلو مونده. الان 7 ماه و سه هفته شه . خیلی نگرانم چرا وزن نمیگیره. البته داره دندون در میاره و تحرکش زیاد شده سینه خیز چهاردست و پا میره

عزیزم 

دوستان راهنمایی های خوبی کردن اونا رو رعایت کن 

دختر منم تو ۹ماهگی یک کیلو و نیم کم کرد و خیلی اذیت میکرد برا شیر و غذا خوردن 

دوره دندان خیلی دوره بدیه و اشتهای بچه رو کم میکنه 

روغن حیوانی اصل اگه میتونی پیدا کن بجای کره از اون استفاده کن خیلی مقویه 

تو همه سوپاش آب قلم بریز