2777
2789
عزیزم  دوستان راهنمایی های خوبی کردن اونا رو رعایت کن  دختر منم تو ۹ماهگی یک کیلو و نیم ...

اه واقعا خوبه برای نی نی ام بریزم 

من روغن حیوانی خوب دارم یکی از زنای فامیلمون که خیلی زن مهربون و  تمیزیه برام آورده آخه واسه پسرش لباس خریده بودم 

فقط و فقط و فقط بخاطر دندونشه  دوره ش ک بگذره وزنم میگیره نگران نباش

آخه دوره ش کی تموم میشه؟ بچه ها که تو این سن تا دو سالگی مدام در حال دندون در آووردن هستن

الان یه دونه داره یکی دیگه داره در میاره. البته برا دندون اولش اصلا اذیت نشد نه اسهال و نه تب و نه چیز دیگه خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش کم خونی بهداشت نوشته . ممکنه کم خون باشه به خاطر اون باشه؟

میدونی راستش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی انگار آدم میگه چرا بچه مو دکتر نمیبرم و عذاب وجدان 

ولی آزمایش ۱. کم خونی ۲.تیرویید و۳  آزمایش ادرار رو حتما براش انجام بده 

میدونی راستش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی انگار آدم میگه چرا بچه مو دکتر نمیبرم و عذاب وجدان  ...

یعنی یه مدت رو یه وزن ثابت بمونه طبیعیه؟ کم خونی رو میگیرم نتیجه شو میبرم ببینم چی میگه 

عزیزم از همه نظر چک کن مخصوصا از نظر کم خونی و عفونت ادراری

و بعد سعی کن غذاهاش رو مقوی کنی

مثلا داخل غذاهاش پودر گردو بادام بریزی یا روغن زیتون یا کره

اینا حجم کم و کالری بالایی دارن

و در مدت کوتاهی سبب افزایش وزن بچه میشن 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اه واقعا خوبه برای نی نی ام بریزم   من روغن حیوانی خوب دارم یکی از زنای فامیلمون که خیلی ...

حتما بریز من الان سه ماهه شروع کردم خیلی مقویه 

من هیچ اعتمادی ب کره های توی بازار ندارم 

واقعا معلوم نیس چی قاطیش کردن ولی اینو مطمئنی طبیعیه و هیچ مواد افزودنیی نداره

آخه دوره ش کی تموم میشه؟ بچه ها که تو این سن تا دو سالگی مدام در حال دندون در آووردن هستن الان یه د ...

تا کلا دندوناشون تموم بشه این وسطا یکمم استراحت دارن طفلیا 

دختر من ۱۵ماهه شده دو هفته پیش ۶تا باهم داشت درمیاورد خییلی اذیت شد ی هفته مریض شد ن شیر میخورد ن غذا 

رسما اب شد 😢

تا کلا دندوناشون تموم بشه این وسطا یکمم استراحت دارن طفلیا  دختر من ۱۵ماهه شده دو هفته پیش ۶تا ...

الهی بگردم 😔 دندون خیلیی سخته.انشالله دوباره تپلی میشه 😍

وااااااای دختر خیلی کمه  دختر من ۱۹۰۰ بدنیا اومد الان وزنش ۷۷۰۰ ه دکتر گفت خیلی بده  راش ...

همچین وزنم بالا نمیبره بیشتر از استاپ وزن شاید در میاره

تا اونجا که من تحقیق کردم رو قد بیشتر تاثیر داره

من دو دوره به دخترم دادم تاثیر آنچنانی نداشته

هم نیوزلندی که تو داروخانه هاست و دادم هم هلندی.

ولی حسن زیادی که داشت تو پروسه دندون آوردن دخترم حداقل وزن کم نکرد.

یعنی یه مدت رو یه وزن ثابت بمونه طبیعیه؟ کم خونی رو میگیرم نتیجه شو میبرم ببینم چی میگه 

گاهی به دلایلی مث دندون در آوردن آره 

کلا اشتهای بچه ها نوسانی یه مدت خوب و یه مدت ممکنه خیلی خوب نباشه 

فصل گرما به شدت روی اشتهای بچه ها اثر بد داره زیاد تو گرما بیرون نبرش 

حتی فاصله خونه تا کولر ماشین هم رو اشتهاش اثر داره 

حتما بریز من الان سه ماهه شروع کردم خیلی مقویه  من هیچ اعتمادی ب کره های توی بازار ندارم  ...

آره واقعا منم اعتمادی به کره های بازار ندارم کره محلی میریزم براش ولی نمیدونستم روغن محلی هم خوبه 

گاهی به دلایلی مث دندون در آوردن آره  کلا اشتهای بچه ها نوسانی یه مدت خوب و یه مدت ممکنه خیلی ...

عزیزم اشتهاش ماشالله خیلی خوبه. حتی وقتی اون یکی دندونشو در میاوورد اشتهاش زیاد تغییری نکرد