2777
2789
عنوان

گفتن خبر فوت ب بچه

1946 بازدید | 19 پست

دوستان دیشب بابای عروسمون با اینکه خیییلی جوون بود سکته قلبی کرد واقعا هممون شوک زده شدیم وقتی رفتیم  خونه  پدری عروسمون برادرزادم با گریه و ترس رفت بغل بابام.بابامم از اونجا دورش کرد.

شب اوردیمش خونه .ولی از ۳شب تا همین الان ۱۰ بار پریده گریه میکنه حرف نامفهوم میزنه همشم میگه بشینید پیشم .بنظرتون وقتی میپرسه بابابزرگم کو چی بگیم بهش .واقعا برا روحیش میترسم  اگه کسی راهنمایی میتونه انجام بده 

نمیدونم والا.توفیلما دیدم میگن فلانی رفت تو اسمونها.هرچند بچه الان دهه نود میگه اونو که زیر زمین گذاشتن😔

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی بچه.ازاول خوب بود سریع ازاون محل دورش میکردن.حتما کلی هم جیغ و ویغ کردن جلو بچه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
طفلی بچه.ازاول خوب بود سریع ازاون محل دورش میکردن.حتما کلی هم جیغ و ویغ کردن جلو بچه.

۲ تا بچه ان ما ک رفتیم عروسمونو ابجیشو مامانشونو .برادر زادم و بچه خواهر عروسمون ک ۶ ماهش بود با برادرم اونجا بود.داداشم فقط در حال اب قند دادن ب اینا بود همشون غش کرده بودن .کاری نمیتونست کنه واسه اروم کردن اینا.

خیلی ترسیده اخه همش قبل این قضیه میگفت یه وقت شما ها نمیرید من خیلی میترسم حالام ک اینجوری شده نمیدونیم چ جوری بگیم

عزیزم در این سن بچه مرگ رو هیچ حسی نداره بهش  و درکشو از این بابت  نمیشه توصیف کرد چون  در طبیعتش  اینو حس نمبکنه  . پس الان فقط  ترسیده از این  جمع شدنها.  و میتونید بهش بگید بابا بزرگ  برای همیشه  از پیشمون رفت پیش خدا  و براش دعا کنیم. همین  . 

نمیدونم والا.توفیلما دیدم میگن فلانی رفت تو اسمونها.هرچند بچه الان دهه نود میگه اونو که زیر زمین گذا ...

متوجه میشه فوت کردنو .الان بگیم بهش چون از مردن میترسه دگ هیچی .اینم امروز سپردن ب من میترسم یه وقت روحیش بد شه

بگید رفته پیش خدا و یه فرشته شده یعنی نمیتونه بخوابه.غذا بخوره.بخنده و یا گریه کنه.به خاطر اینکه نگران از دست دادن شما و پدرش نباشه برای ۲۰ سال اینده براش تصویر سازی کنین.مثلا بگین وقتی درست تموم شد برات میخوایم جشن بگیریم من و بابا چی بپوشیم.چه آهنگی بزاریم برای مهمونا