2777
2789
عنوان

حسادت کودکان

61 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ..من خواهری دارم ک ب شدت ب من ک خواهر بزرگترش هستم حسادت میکنه ...و با اینکه من براش خیلی وقت میزارم  و اونم خیلی خ باهام خوبه ولی پیش میاد ک ب موضوعی نسبت ب من حسادت میکنه و بشدت گریه و جیغ و حتی میاد ک منو بزنه😂چیکار کنم حسادت نکنه واسه خودش خوب نیس اخه

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
الان شما و خواهرت جزو کودکان محسوب میشید ؟!

نه🤣من ۲۱سالمه و خواهرم ۷ سالشه ..ولی من خیلی براش وقت میزارم پارک میبرمش،بازی میکنیم ،میریم استخر...اکثر اوقات هم باهام خوبه ولی فقط کافیه من ی چیز کوچیک مثه ی تیشرت جدید بخرم تا بترکه از حسادت

اخه منکه هم سنش نیستم ک نسبت بهم حسودی کنه😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه🤣من ۲۱سالمه و خواهرم ۷ سالشه ..ولی من خیلی براش وقت میزارم پارک میبرمش،بازی میکنیم ،میریم استخر.. ...

۷ سالشه ای جان ماچش کن خب یکی هم واسه اون بخر چه خواهری هستی پس

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش
۷ سالشه ای جان ماچش کن خب یکی هم واسه اون بخر چه خواهری هستی پس

چششممم😊....ولی این ی مثال بود..دیروز من یکم ارایش کردم چون کلا اهلش نیستم خیلی فرق میکنم با همون یکم بعد مامانم گفت خوشگل شدی فقط همین ینی همین ی کلمه هاا دیگه ۳ ساعت گریه و جیغ بعدم رفته گوشکوب اورده منو بزنه 😂و کلی گریه برای بابام ک برو رها رو بزن😑من اصلا هیچی ولی میترسم امسال ک میره کلاس اول اونجا نسبت ب همکلاسیاش و دوستاشم حسادت کنه و این بنظرن اصلا خوب نیس الان اکی شه بهتر از سه ماه دیگس..اگه راه حلی دارین بگین بهم😥🤔🙄😶

چششممم😊....ولی این ی مثال بود..دیروز من یکم ارایش کردم چون کلا اهلش نیستم خیلی فرق میکنم با همون یک ...

اوه خب یه کم قضیه جدیه پس بله به نظر من بهتره از الان به فکر باشید یه کم اور رییکت میکنه با روانشناس کودک فکر کنم صحبت کنی بهتز باشه من نه دختر بچه دوروبرم هست نه اطلاع زیادی تو این زمینه دارم

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش