2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دبه کرده

945 بازدید | 67 پست

ما قبل ازدواج قرارمون بود که حتما شوهرم خونه داشته باشه بعد بیاد خواستگاری بخاطر همین 5 سال پیش ماشینشو فروخت وام پدرشو تسویه کرد تا بتونه دوباره یه وام بگیره برای خرید خونه و اینجوری بود که از امتیاز پدرش استفاده کرد وامشو گرفت یه کمی هم خودش گداشت یکمی هم پدر و خونه رو خرید از همون اول هم قسطاش رو خودمون دادیم که خونه مال خودمون باشه و بشه یه قلک نصف حقوق هر ماه رو بابت اقساطش داریم میدیم در ضمن شوهرم تک پسره و خواهر داره حالا باباش دبه دراورده که زیاد رو اون خونه حساب نکنید من هنوز مالمو تقسیم نکردم این خونه باید طبق عدالت بین همتون تقسیم بشه من که غیر مستقیم به پرداخت اقساطش اشاره کردم حالا پیغام داده بهش بگید فک کنه مستاجره و داره اجاره میده امروز که اینو شنیدیم فرو پاشیدیم من که داغون شدم از بس گریه کردم به نظرتون باید چیکار کنم ؟ شوهرم قاطی کرد براشون گفت دیگه رنگ منو نمی بینید حالا که اینقد پشتمو خالی کردید 

بسپرش به خدا درست میشه

مگه ب نام خودتون نیس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نامرد یعنی آدم به باباشم اعتماد نکنه دیگه😑😑😑

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

چه خوب شوهرت باز اینجوری گفته 

بنظرم دیگه قسطاشو ندید برید مستاجری

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
مگه ب نام خودتون نیس

فکر کنم تا قسطا تموم نشده باشه سند دست بانک می مونه

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻