2777
2789
عنوان

سزارین با بیحسی یا بیهوشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامیلای ما چند روز پیش رفته زایمان کنه بچش درشت بوده دکترای احمق نفهمیدم دوروز درد کشیده اخرم ...

کدوم بیمارستان بود؟

تهران؟

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
یکی از فامیلای ما چند روز پیش رفته زایمان کنه بچش درشت بوده دکترای احمق نفهمیدم دوروز درد کشیده اخرم ...

کدوم بیمارستان بود؟

تهران؟..

نه زنده اس پیشه مامان بزرگشه

ای جانم.چ تقدیر بدی....دلم داره ازغصه میترکه.اگه منم مث اون خانوم میشدم شوهرم ی لحظه هم دووم نمیاورد.تو بیمارستان من داشتم درد میکشیدم و فریاد میکشیدم شوهرم رو زمین نشسته بود و گریه میکرد ومیگفت خدایا فقط خانومم چیزیش نشه.بچه میشه دوباره اورد اما خانومم فقط ی دونس.مامانمم باهاش گریه میکرد.ای خدا این مصیبت رو حتی قسمت دشمنمون هم نکن...😢😢😢😢😢😔

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
من تهرانم گلم بیمارستان اقبال میرم با خانم دکتر اورکی شما چی؟ بیحس میخوای یا بیهوشی؟

من بی حس گردم ده ساله پیش عالی بود چقدم دکتراش و دوروریاش باهام گفتن خندیدم تااخرعمل ولی الان ترس دارم میترسم فرق داشته باشه این دفه

نه فدات شم تهران نیستم شهرستانم نگران نباش توکل کن بخدا هرچند من خودم دل تو دل نیست ازترس

من دیگه پیر شدم چهرم بچگونست همه فک میکنن ۲۲سالمه ولی ۳۶ .۳۷هستم دیگه جونه درد کشیدنو اظطراب و ...ندارم سر اولی موقع عمل عالی بود ولی نصف شب خونریزی وحشتناک تاصبح تو شکممو فشارمیدادن ۳ تا پرستار گنده مونده فشارای سفت ووحشتناک تمام دست مادرمو گاز زدم از درد مامانم دستشو گداشته بود جلو دهنم جیع نکشم خیلی بدبود الان همش میترسم 

من دیگه پیر شدم چهرم بچگونست همه فک میکنن ۲۲سالمه ولی ۳۶ .۳۷هستم دیگه جونه درد کشیدنو اظطراب و ...ند ...

چه وحشتناک!!

میشه بگیم بعدش فشار ندن

چون میگن واقعا درد داره

چه وحشتناک!! میشه بگیم بعدش فشار ندن چون میگن واقعا درد داره

اون قدر دردنداره گلم من بعد بهوش اومدنم یکبار اومدن فشاردادن درد غیرقابل تحملی نیست

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
اون قدر دردنداره گلم من بعد بهوش اومدنم یکبار اومدن فشاردادن درد غیرقابل تحملی نیست

خداروشکر

ممنون عزیزم😘😘😘

اولا باید بدن که هیچی اون تو نمونه من ناله میزدوم رجه میزدم منتهی فقط بامن اینکا و کردن خونریزیم غیر ...

😳وای خدایا

خدا خودش کمک کنه😔