2777
2789

خیلیییی گوگولیه‌. منم میخوام درست کنم. ی سوال اینارو رو چی سوار کردی؟ رو تور؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خشته نباشی خیلیم خوشکله.منم تجربشو دارم.

ولی میتونم یه میشنهاد بدم فوق العاده بشه.

اونم اینکه تومکها رو از توزی باز کن و مجددن چیدمان بزن.رنگهات خیلی زیان کارتم تمیزه ولی چیدمان افقی یاده اونم رنگهای نزدیک بهم زیبایی کار کمتر کرده‌.میتونی توپکها رو رندوم و دونه دونه هر کدوم یه رنگ بزاری کنارهم‌بجای ردیفی همرنگ.

میتونی هم از قطر شروع کنی و ردیفهای همرنگ اریب درست کنی .

موفق باشی و افرین به همتت هنرمند

اره..بهشون میگن تور یا حصیر..دقیق نمیدونم ولی سوراخ سوراخه..

به شادی استفاده کنی عزیزم😍😍😍😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
چجوری درستش کردین اامکانش هست یک توضیح مختصر بدین؟

من از توی نت یاد گرفتم! کاموا رو دور چنگال چند بار میپیچوند و بعدش وسطشو گره میزد بعدشم با قیچی باید ببری..الان اینطوری میگم متوجه نمیشی ولی توی نت بزن طرز درست کردن پادری با کاموا..برات میاره!

چه احساسی از این بهتر که هستی...!