دنیز76 مدیر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 عنوان جهیزیه ی من | مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 85 پست یه هفته س اومدم خونه خودم, این عکسای جهیزیه ی چیده شده پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻 1397/05/08 | 17:56 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnam7575 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 22390 ی هفتس عروسی کردی؟نی نی داری 😶 هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...
سما90 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 4149 مبارکه فرشات مثل مال منهحامله ای؟؟1هفتست عروسی کردی حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
راشل90 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4008 عالی محشر به سلامتی استفاده کنید شاد باشید خرم باشید مبارکه😊 خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 حامله اي اره عزیزم پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 حامله ای چه جوری یه هفتست عروس شدی؟ اره دیگه😁 پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 چند ماهته؟ 5 ماه پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7869 بزارمنم بپرسم حامله ای یه هفته عروسی کردی؟؟ 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
جانان۷۷ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 812 اره دیگه😁 تو عقد باردار شدی؟؟ ماییم و توای جان،که جگر گوشه ی مایی.
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 مبارکه خوشگلن سرویس خوابت چند گرفتی؟ 2 تومن پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 بزارمنم بپرسم حامله ای یه هفته عروسی کردی؟؟ اره تو عقد حامله شدم پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
miiira عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2179 5 ماه بسلامتی ان شاا....عروسی گرفتین؟؟؟شکمت معلوم بود؟؟😄بقیه میدونن؟؟
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 تو عقد باردار شدی؟؟ اره پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻