2777
2789
قدر زر ،زرگر شناسد  قدر گوهر،گوهری اون سیم مفتول فروشم‌ نبوده چه برسه به زرگر دختر خانومه ...

سيم مفتول فروش رو خوب اومدي 😂👌🏼👌🏼👌🏼

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه درسته  اما خدا یه امیدی تو دل من گذاشته  من به خدا ایمان داره چون اگه نمیخاست قسمتم ...

نه عزيزم اينجوري خودت رو گول نزن 

شما فراموشش نكردي چون نخواستي كه فراموش كني و تلاشي نكردي 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
نه عزيزم اينجوري خودت رو گول نزن  شما فراموشش نكردي چون نخواستي كه فراموش كني و تلاشي نكردي&nb ...

نمیدونم شاید 

اما من امید دارم 

نمیدونم چرا اینقدر توکلم عمیقه 

انشالله کسی بدرد من دچار نشه 

هیچوقت حال و روز منو تجربه نکنی

این نذر زیارت عاشوراست ؟ چیه 

این تاپیک رو بخون متوجه میشی 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1890809&slug=هر-کی-حاجت-سخت-داره-بیاد-بریم-گدایی-در-خونه-امام-حسین-با-چله-زیارت-عاشورا-به-طری&postId=65443082

خدایا شکرت 
ممنون عزیزم  فقط ادرس کانال رو داری ؟ تلگرامه ؟ یچیزی من تو نت خوندم که سلام لعن رو همون یبار ...

نه عزیزم این رو کامل بابد بخونی . مدیر کانالش درباره چرا اینکه باید صدبار بگیم صوتی توضیح داده .

تو تاپیکم ادرس کانال هست 

اره تلگرامه .

خدایا شکرت 

وای که کاش یه راه صددرصد مطمئن وجود داشت تا آدم به خواسته ش برسه.

در حال حاضر مجرب ترین ختم همین چله ی حق شناسه. اگر اراده شو داری بسم الله... اونم نه فقط یه چله احتمالا چندتا. 

منم دقیقا مشکل تو رو دارم خواستگارم برام میاد نمیتونم بهشون فکر کنم🙁 

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
وای که کاش یه راه صددرصد مطمئن وجود داشت تا آدم به خواسته ش برسه. در حال حاضر مجرب ترین ختم همین چل ...

واقعا اراده میخواد و سعادت خییلی حاجت دهنده است

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا