2777
2789
میدونم چی میگی ولی هیچ وقت نشده کسی که ولم میکنه بتونم دیگه دوسش داشته باشم دیگه چه ارزشی داره عشق ...

ممنون 

اما جای من نیستین بعد ۱سال حس وابستگی از بین میرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟ خواستگار خوب داری؟

۲۷ 

بله اتفاقا موقعیتای خوبی هم اومدن 

حتی با خانواده هم به مشکل خوردم چون اصرار داشتن حداقل ۱بار بیرون برم با اون 

اما خوب...

۲۷  بله اتفاقا موقعیتای خوبی هم اومدن  حتی با خانواده هم به مشکل خوردم چون اصرار داشتن ح ...

پس پشت پا نزن به بخت خودت

مطمئن باش یکی بهتر میاد 

فقط کافیه به خودت فرصت بدی

اگه یکی باشه که دست و پاش برات بلرزه خیلی بهتره

اونم مطمئم باش الان دیگخ تنها نیست

به جای دعا تدبیر کن یه راهی پیدا کن برش گردونی برو سراغ دوستای مشترک یه پیام بهش بده حالا که اینقدر دوسش داری بهش حستو بفهمون یه وقتایی سکوت میشه آفت و میفته به جون زندگیت

به جای دعا تدبیر کن یه راهی پیدا کن برش گردونی برو سراغ دوستای مشترک یه پیام بهش بده حالا که اینقدر ...

راستش خیلی عجیبه من اصلا بهتون بگم باورتون نمیشه ما خوب خوب بودیم یهو رفت 

پسری هم هست که از دوسال قبل میشناختمش ختی الان هم حس میکنم که با کسی نیست اما فکر و خیال اذیتم میکنه همش میترسم نکنه ازدواج کنه 

کلا حرف نمیزنه سکوت میکنه با همه اینجوریه نه با من فقط 

چند وقت یبار بهش پیام میدم حالشو میپرسم 

به یکی از دوستای مشترکمون هم گفتم بیا حرف بزنیم البته دوست ۱۵ ساله اونه اما خبری ازش نشد نمیدونم بخاطر وقت نکردن هنوز بعد ۱۷ روز بهم پیام نداده یا به اون گفت و اون نزاشته که بیاد 

کاش میشد  خیلی دوست دارم  الان حتی یادم نمیاد قبل از او چجوری زندگی میکردم

منم سه سال دعا میکردم  .. خبر نشد ..  چرا خبری شد ...!  شوهر کرده بود..

ولی واقع بین باشه ادم دیگه .. ..

ببین کسی کسی رو بخواد میخواد بی دلیل و کسی کسی رو نخواد هزار تلاش و دلیل هم فایده نداره .. متاس ...

باشه درسته 

اما خدا یه امیدی تو دل من گذاشته 

من به خدا ایمان داره چون اگه نمیخاست قسمتم بشه این نور امید رو از دلم بیرون میکرد 

مث همه دخترا الان میرفتم با یکی دیگه نه بعد ۷ماه هنوز انگار همین دیروز رفته و میدونم بر میگرده