asal_i مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان سورپرایز عجیب و جالب+عکس😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 22 پست دست به دست کنید ریحون ببینه😂یه آقا پسر اصفهانی برای اینکه عشقش رو سورپرایز کنه 25 تا از این پارچه نوشتهها زده تو سطح شهر😅 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/05/08 | 16:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 ریحون گلووووو گلوعه یا گلم؟؟😂 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نارسیـــــس۹۶ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8562 گلوعه یا گلم؟؟😂 والا من گلو میبینم شیرازیا آخرش ووو میذارن دخترووو بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 فکرنکنم اصفهان باشه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 والا من گلو میبینم شیرازیا آخرش ووو میذارن دخترووو اهااا.ایده ش باحاله ها.فقد کاش یکم خوش خط تر بود😁😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 فکرنکنم اصفهان باشه نمیدونم!تو کانال اینجور نوشته بودن😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نارسیـــــس۹۶ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8562 اهااا.ایده ش باحاله ها.فقد کاش یکم خوش خط تر بود😁😁 خوش خط بود یا میداد چاپ کنن حداقل چیه این ملافه رو ورداشته با مدادرنگی قرمز بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 خوش خط بود یا میداد چاپ کنن حداقل چیه این ملافه رو ورداشته با مدادرنگی قرمز احتمالا وسعش نرسیده 😁😁😂 یا خواسته دست خط خودش باشع حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نارسیـــــس۹۶ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8562 احتمالا وسعش نرسیده 😁😁😂 یا خواسته دست خط خودش باشع خواسته نچرال باشه بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست