2777
2789
عنوان

عروسهای گلی که تونستین موبایل مادرشوهرتونو کش برین😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 128 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب این نکته توجه نکردم جاهای دیگه رو دیدم خخخخخخخ . حیف شد اسمو ندیدم . ولی واقعا کش نرفتم دستم بو ...

کش برو وگرنه چرا نمیزارن ببینی 

یه چیز ناجور زدن که قایم میکنن

❤❤❤❤❤❤❤
بی ارزشه ولی حداقل اینجوری فرق نزاره و زبونی بگه هردوتون برام مثه همین. اونم منی که تا حالا بی احتر ...

بيخيال بخدا اينقد مسائل مهم هس دوروور آدم اين مسائل هيچه

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

سیو نداره. اصلا بهم زنگ نمیزنه خداروشکر   

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

من یه دونه عروسم

جاری ندارم

اسم خواهرشوهرمم فاطمه است

اونو سیو کرده فاطمه

منو سیو کرده فاطمه عروس

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
گوشی ندارع ولی حتی گاهی تو صدا کردن منو اشتباهی به اسم جاریم که هر روز باهاش دعوا میکنه و خون به جگر ...

نه عزیزم، از بس با جاریت پدرکشتگی داره توی فکرشم لابد باهاش دعوا داره، که هم اسمش به جا تو اسمشو میگه

مثبت فکر کن😎😎😎

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت