2777
2789
عنوان

خانمای اهل آرایش تشریف بیارید

175 بازدید | 7 پست

میشه لوازم آرایش مارک خوب معرفی کنید که زیاد گرون نباشه برا خرید عروسی 

کرم پودر 

پنکک 

رژ گونه 

سایه چشم  ابرو 

رژ لب 

ریمل و خط چشم 

ادکلن خوشبو 

لاک 

شیرپاک کن 

و دیگه هرچی میدونید 

بنظرتون لوازم برقی ارایشی چی بخرم؟

ایا دیجی کالا گرون میده فرکننده مو و اینا رو ؟

ب نظرم خریدات کم کن یا بقیه رو ارزون بگیر ولی لوازم ارایشیتو خوب و گرون بردار..مارکشم نمیدونم چی خوبه 😅خودم زیاد اهل ارایش نیستم در حد ی ضد افتاب و مداد چشم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

به ترتیب تجربه خودم و میگم

ایورووشه

جیو یا ارکانسیل

بورژوا 

ایورووشه

ارکانسیل و ارتدکو

ریمل ارکانسیل طلایی خط چشم اترنتی و اورئال و یوئیس انجل

کنزو و vince camuto

گلدن رز

اوریاژ

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی خودم استفاده میکنم برات مینویسم   کرم پودر   اکتی پور    ریمل برژوا   رژلب   ویولت  و  مدا   خط چشم یه مدت فلور مار زدم یه مدت رومنس  الان آکوا میزنم  ادکلن چی چی صورتی  سکری فیس بنفش   نانسی صورتی   پنکک اتود یا فلور مار  ناتالی  هم خوبه  لاک گلباران ایرانیه  مدا  وکنسی خوبه  شیر پاکن صورت سیگل 

دوباره به آفتاب سلام کن