2777
2789

سلام من امسال میرم دهم تجربی و اصلا در این مورد تجربه ندارم و نمیدونم چه کتاب هایی مناسب سطحم هستن اگه میشه چند تا کتاب تست خوب معرفی کنین و اینکه چه تایم مطالعه ای برای شروع باید داشته باشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا عالی می خوای مهر و ماه البته نمی‌دونم درسنامه داره یانه ولی استان خیلی دقیق و ریزه 

بعدش خیلی سبز خوبه سطحش از مهر و ماه پایین تره اما اگه یه کتاب سطح متوسط بخوای خوبه 

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی فقط یعنی برا همه دروس خیلی سبز بگیرم؟ جامع چی بگیرم؟

عزیزم اخه هنوز دهم تون شروع نشدهح

حتما تشریحی تو قوی کن برای همه درس ها فعلن نخر 

بزاری وسطای مهر بخر 

اگه میخای بخری فللن زیست خیلی سبز بخر 

که جامع اسمش پینوکیو هست 

خوبه برای منبع اول

شیمی خیلی سبز خوبه تک پایه هاش واقن

مبتکران هم خوبه خودت برنامه ریزی کن

ریازی اگه سطحت متوسط رو به پایینه قطعن خیلی سبز دهم تک پایه شو بگیر بزن

فیزیک هم نشرالگو و میکرو من شنیدم خوبه

این کتاب هایی ک گفتم کتاب تستن

برای تشریحی فرمول ۲۰ عالیه

اما خب اینا هم درسنامه دارن

و برای زیست به هیچ عنوان درسنامه نخون هیچوقت

اینو بدون اگه از دهم شروع کنی تک رقمی میشی عزیزم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم اخه هنوز دهم تون شروع نشدهححتما تشریحی تو قوی کن برای همه درس ها فعلن نخر بزاری وسطای مهر بخر ...

اهان اخه عزیزم من چون شنیدم قیمتاشون خیلی بالا رفته گفتم از همین الان کم کم بگیرم بهتره و اینکه تشریحی رو جامع باید بگیرم یا جدا؟ یعنی زیست رو فقط به کتاب و تست اکتفا کنم اوکیه؟ مرسی گلم تلاشمو میکنم. 

اهان اخه عزیزم من چون شنیدم قیمتاشون خیلی بالا رفته گفتم از همین الان کم کم بگیرم بهتره و اینکه تشری ...

عزیزم درسته قیمتا خیلی بالاست 

تشریحی جامع نداره 

فرمول ۲۰ تک پایه هست

معلم تشریحی درس میده اگه دیدی نمیفهمی برای اون درس فرمول بیست که تشریحیه بگیر

اگه میفهمی لازم نیست

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم درسته قیمتا خیلی بالاست تشریحی جامع نداره فرمول ۲۰ تک پایه هستمعلم تشریحی درس میده اگه دیدی نم ...

اهان متوجه شدم ممنون از راهنمایی هات گلم موفق باشید ❤