2777
2789

دعای مقاتل 

یاسین ۴۰ روز 

در حال حاضر یاسین به نیت جواد الائمه میحونم 

اما هنوز حاجت روا نشدم 

توروخدا برای منم دعا کنید منم گره توی زندگیم افتاده توروخدا

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

سی هزار تا استغفراللهربی و اتوب الیه 

۶۰ تا سوره یاسین 

کلی آیه الکرسی و صلوات و ناد علی ک حسابش از دستم در رفته 

نذر و نیاز 

دعا و درد دل و صلوات و نذر برای شهید ابراهیم هادی 

کلی خدا و ائمه رو قسم دادم 

نشد که نشد که نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اول هر دعاههاتون  یه دعای فرج بخونین وبرای ظهور امام صلوات بفرسین بعد دعا کنین  اخر دعا هم صلوات بفرسین.  خدا رو قسم بدین به امامش که حاجتتون رو میده.   از دعای معراج و نادعلی هم غافل نشین

همه گویند به تعجیل ظهورش صلوات.. کاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات😍  الهم عجل لویک الفرج
من خیلی اعتقاد داشتم .  خواهرم ده سال بود بچه دار نمیشد .کلی نذر و نیاز کردیم و در اخر رو اندا ...

انشالله حاجت روا بشید 

حتی میگن اولین بار اگه پیش امام رضا بری و چیزی ازش بخوای محال براورده نکنه من واسه اولین بار رفتم اما....