asal_i مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان بیاین بگین کاربر نی نی سایتیا چ تاثیری رو اخلاق یا رفتارتون گذاشتن😍 | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 82 پست خود من از بعضی کاربرای اینجا یاد گرفتم.یکم صبوور باشم .زود عصبی نشم و با ملایمت تر رفتار کنم😍😍 بعضی کاربرا واقعا مهربونن .دمشون گرم😍😍 شما چی؟.؟ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/05/08 | 12:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lady__ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9277 من فقط شك به شوهر رو ياد گرفتم😑 خيلييي اينجا ديگه شورشو دراوردن ديروز يه خانمي بود ميگفت مادرشوهرم ... 😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من جلو پسرم از اینکارا نمیکنم ولی همه ک مث من فکر نمیکنن
فرزانه٧٠ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 يادم كرفتم گوشي شوهرمو چك كنم😊 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 هیچی 😃😃😃😃بس ک من نفوذ ناپذیرم م.م.ه😁😁😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 يادم كرفتم گوشي شوهرمو چك كنم😊 اوه چه چیزیم یاد گرفتی خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
zohreh000 عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5590 😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من ... بالاتنه لخت؟!یا اکثر امامزاده هااا😳
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من فقط شك به شوهر رو ياد گرفتم😑 خيلييي اينجا ديگه شورشو دراوردن ديروز يه خانمي بود ميگفت مادرشوهرم ... عزیزم منم اوایل دیدم بعضی تاپیکج داره روم اثر بد میزاره.دیگ عنوانشو ک دیدم نمیرفتم.سعی کن نری❤ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نازباااانو1401 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 4583 من یاد گرفتمهیچ چیزی ازهیچکس بعید نیست ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 از نظر رفتاری چیزی یاد نگرفتم فقط کیکای جدید یاد گرفتم😆😆 یکمم وحشی شدم😂😆 من تسلیم نکشین منو یا خدا وحشی شدی خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 از نظر رفتاری چیزی یاد نگرفتم فقط کیکای جدید یاد گرفتم😆😆 یکمم وحشی شدم😂😆 من تسلیم نکشین منو من برعکس اروم تر شدم😁😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
فرزانه٧٠ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من ... 😂😂😂مادرشوهر دوست منم خيلي بي حياس جلو پسراش به شوهرش ميكه امشب خوصله ندارما😐😐يبارم به پسرش گفته برو اونجاتو بغروش بلكه پول خونه جور بشه😂😂😂😂 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
_lady__ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9277 😂😂😂 مادرشوهر دوست منم خيلي بي حياس جلو پسراش به شوهرش ميكه امشب خوصله ندارما😐😐 يبارم ب ... ای وای😨😂😂😂😂
golmari عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من ... نه ديگه با شورت😅😅😅ولي ديگه تاپ و شلوار كه ادم ميتونه جلو بچش بپوشه قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍