2777
2789
من فقط شك به شوهر رو ياد گرفتم😑 خيلييي اينجا ديگه شورشو دراوردن ديروز يه خانمي بود ميگفت مادرشوهرم ...

😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من جلو پسرم از اینکارا نمیکنم ولی همه ک مث من فکر نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 😃😃😃😃بس ک من نفوذ ناپذیرم 

م.م.ه😁😁😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
من فقط شك به شوهر رو ياد گرفتم😑 خيلييي اينجا ديگه شورشو دراوردن ديروز يه خانمي بود ميگفت مادرشوهرم ...

عزیزم منم اوایل دیدم بعضی تاپیکج داره روم اثر بد میزاره.دیگ عنوانشو ک دیدم نمیرفتم.سعی کن نری❤

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
از نظر رفتاری چیزی یاد نگرفتم فقط کیکای جدید یاد گرفتم😆😆 یکمم وحشی شدم😂😆 من تسلیم نکشین منو

من برعکس اروم تر شدم😁😁 

😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من ...

😂😂😂

مادرشوهر دوست منم خيلي بي حياس 

جلو پسراش به شوهرش ميكه امشب خوصله ندارما😐😐

يبارم به پسرش گفته برو اونجاتو بغروش بلكه پول خونه جور بشه😂😂😂😂

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
😐مادرشوهر من از حموم در میاد فقط شورت تنشه میاد ی قر میده وسط میره😕😂😂😂 حالا من موافق نیستما من ...

نه ديگه با شورت😅😅😅

ولي ديگه تاپ و شلوار كه ادم ميتونه جلو بچش بپوشه

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍