2777
2789

شوهر من شغلش ماموریت زیاد داره و از روز اول سر همین بحث داشتیم که رفت ماموریت یادش نره من زنشم و یه سراغی ازم بگیره 

یه موقع هایی درست شده یه موقع هایی هم افتضاح 

امروز باز ساعت 4 صبح با سه تا از همکاراش رفت ماموریت 

از لحظه ای که رفت هیچ خبری از من نگرفت 

با یانکه میدونست مثلا رفتنم به محل کار برام سخت شده و امروز راحت نمیرسم شرکت 

یا میدونست تنها میترسم تو تاریکی و.. 

ولی کلا یه دونه اس ام اس هم نداد از صبح تا حالا 

الان یه زنگ زد گفت همکارام جلو در کارخونه منتظرن و فقط زنگ زدم بگم دارم میرم اون تو آنتن دیگه ندارم و خدافظ   

الان حق دارم باهاش دعوا کنم یا نه ؟ 

من قبلا بهش میگفتم با همکارای خانمت میری اینجوری ای میگفت نه 

این سری یه خانمه هم باهاشون رفته که با شوهرم رابطه اش یه بار داشت فراکاری میشد و بعد از کلی دعوامون درست شدن نمیدونم حالا جلوی اون میخواد چیزی بروز نده یا نه 

ماموریت قبلیش یادمه مرتب اس ام اس میداد و عکس میفرستاد و... ولی این یکی کلا نیست 

چی کار کنم بچه ها؟

نمیخوام این بار هم مثله هر بار فقط یه بحث بی نتیجه کنم و تهش من بشم ادم بده و تموم

شوهرم تو همین تهران فراموشم می کنه دیگه چه برسه به ماموریت و...

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اومد بی محلی کن، فایده نداره، شل بیایی سفت می خوری، شوهر سابق من، به هوای ماموریت یه زن دیگه گرفته بود، که جدا شدم. زندگیته به شکهات اعتماد کن. به شک خودت شک نکن، و بدون درست فکر کردی ، حس ششمت هر چی گفته همونه، محکم بیا، یه کاری کن دیگه اینجوری نباشه. چون دیگه نمی شه درستش کرد، کاش منم راهی داشتم و جدا نمی شدم، خیلی سختی کشیدم.

من شوهر خودم نظامی هستش ماموریتم میره ولی حداقل تو یک ساعت چندبار زنگ میزنه اس میده پی ام میده حتی موقعه ناهار شام زنگ میزنه غذا خوردی احتمالا زیاد شوهرت نمیخواد جلو اون خانومه تابلو بازی در بیاره اومد خونه تمام حجت کن باهاش جدی باش تو دیدی همکارای مرد هم باهاشون رفتن

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

نه همسرم الان کره اس با وجود اختلاف ساعت همش در تماسه باهام 

همسر منم با همکار خانوم رفته اما هم همسرم آدم محترم و قابل اعتمادیه هم اون خانوم بسیار خانومن

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   
اصلا اصلا بهش توجه نکن بزار این کنجکاو تو شه لابد انقد زنگ میزنی اینم بیخیاله

نه من اصلا زنگ نمیزنگم 

حتی اس ام اس هم نمیدم 

دفعه ی قبلی خودش مرتب زنگ میزد و اس میداد 

این بار کلا غیب شده 

آخه یه کم هم مشکوک شدم بهش 

مثلا گفت دارم اسنپ میگیرم برم فلان خیابون که همکارم بیان و بریم بعد یه ربع گفت اسنپم رسید برم گفتم از کجا فهمیدی رسید گفت تو اپیلیکشنش زدن گفتم یه زنگ بزن مطمئن شو گفت نه نمیخواد رسیده و رفت 

بعدم کلی تیپ زده بود 

من بعد ازون رفتم تو اتاق بوی عطرش خفه ام کرد

نمیدونم واقعا 

همش این فکر میاد تو سرم که لابد به خاطر اون زنه اینجوری میکنه 

شوهرم تو همین تهران فراموشم می کنه دیگه چه برسه به ماموریت و...

مگه داریم🤤🤤

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

من شوهرم کلا همین حال هست ولی خداروشکر همکاراش مردن. هر موقع میره خودم روزی یکبار بهش زنگ میزنم دیگه نه بیشتر که دلزده بشه. تو زنگ بزن اون یاد میگیره اصلا هم غر نزن. باید خیلی صبور باشی چند بار که بزنی اون یاد میگیره

نه من اصلا زنگ نمیزنگم  حتی اس ام اس هم نمیدم  دفعه ی قبلی خودش مرتب زنگ میزد و اس میداد ...

دقیقا شک نکن یکی از همسایه ها ما میرفت ماموریت چند روز نمیومد بعد فهمیدن زن داره

من شوهر خودم نظامی هستش ماموریتم میره ولی حداقل تو یک ساعت چندبار زنگ میزنه اس میده پی ام میده حتی م ...

من آرزوم بود شوهرم اینجوری باشه 

سفرهایی که  یه خانم همراهشون باشه اینجوری میکنه 

دقیقا شک نکن یکی از همسایه ها ما میرفت ماموریت چند روز نمیومد بعد فهمیدن زن داره

وااا یعنی چی عجب ادمی هسی شما داری دل بدبخت بیل میزنی میری حیا هم خوب چیزیه.انگار با چشت دیدی

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪