2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم میرن ماموریت شما رو کلا یادشون میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 26 پست
من آرزوم بود شوهرم اینجوری باشه  سفرهایی که  یه خانم همراهشون باشه اینجوری میکنه

اومد خونه بهش بگو از دستش ناراحتی بشین باهاش صحبت کن بزار بفهمه در نبودش بهت سخت میگذره

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
وااا یعنی چی عجب ادمی هسی شما داری دل بدبخت بیل میزنی میری حیا هم خوب چیزیه.انگار با چشت دیدی

از این چیزا زیاد دیدم که میگم 

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این چیزا زیاد دیدم که میگم 

ولی اون ادم ک نمیشناسی نکن اینکارو ما هممون تو زندگیم ی دغدغه ایی داریم و مسلمهگا تو هم داری خوبه یکی اشفتت کنه.بعضیوقتا ما زنا با گیرای الکی دودسی شوهرامونو فراری میدیم یخورده ادم فک کنه قبل هر کاری عاقلانه تره

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

من بهش اس ام اس دادم 

همین الان 

براش زدم" دقت کردی وقتی یه خانوم همراهته کلا زن و زندگیتو یادت میره 

اینو یادت باشه ماه پشت ابر نمیمونه 

هر کاری هم بکنی فقط ثابت میکنه لیاقتت در حد همونه هرزه ی حروم زاده ای که باهات همراه شده بوده و هست "

خیلی اعصابم خورده بچه ها 

متوجه نوشتش نشدی که نوشته بود این خانومی که باهاشون رفته قبل با شوهرش رابطه داشته

اس ام اس دادم دیگه 

هر جایی باشه تا یکی دو ساعت دیگه میبینه 

مغزم کار نمیکنه به خدا 

دیرزو هم دقیقا همون ساختمونی بود که این زنیکه بود و از صبح تا عصر هیچ خبری ازش نبود و آخرش گفت درگیر بودم وقت نداشتم 

میدونی ذهنم الان تند تند داره همه چیو میذاره کنار هم و به شکل دیوونه کننده ای دارم نشونه پیدا میکنم 

حالم بده 

آره مجرده و تا جایی که تو عکس  های تلگرامش دیدم سنش کم نیست

ببین اون رابطه ای که میگم اینجوری بود که چند روز اینا خیلی کارشون به هم گره خورده بود و اون زنیکه بعد تایم کاری مثلا ساعت هشت و نه شب زنگ میزد به شوهر من شروع میکرد به درد و دل از کار و...

یه بار کار شوهرم با واحدی که این زنیکه توش کار میکنه درگیر شد و بعد این زنیکه بدون اطلاع مدیر واحدا برای شوهر من فاکتورایی که نشون میداد واحدشون مقصره رو فرستاد و شوهرم از همونا استفاده کرد برای ضایع کردن طرف مقابلش

خلاصه چند وقتی من زندگی نداشتم از دست این هرزه مرتب بعد از کار زنگ میزد به شوهرم و حرف چرت و پرت

یه بار دیگه دعوامون شد سر همین و شوهرم ازون به بعد برمیداشت لاگ تماس های این حروم زاده رو از گوشیش پاک میکرد

یعنی شب میرسید ده دقیقه مینشست تو پارکینگ که لاگ تماسای اینو پاک کنه

تو سالن سینما این قضیه رو دیدم و مچشو گرفتم

ما عید رفته بودیم حرم و کلی خوش و خرم برگشتیم شوهرم گفت من به همکارای اس بدم تبریک بگم و همون اول به این زنیکه اس داده بود و سر همین هم دعوامون شد در حدی که من شوهرمو زدم و از اتاق پرتش کردم بیرون

فرداش آشتی کردیم و باز شب اومد هتل خواب بود گوشیشو چک کردم دیدم چتاشون چه قد راحتن باز دعوامون شد بعد ازون دعوا پاشو کرد تو یه کفش که طلاقت میدم و اینا

یه روز بعدش هم پشیمون شد و عذرخواهی کرد

فکر میکردم آدم شده و بهش داشتم اعتماد میکردم ولی خب میدونستم دیگه خاطراتش با اون زنه تعریف نمیکنه وگرنه هنوزم در تماسن

تا دیروز که رفته بود ساختمون اون  ها و تا خود ساعت شش عصر حتی یه اس ام اس به من نداد !

امروز هم که اینجوری

نمیدونم خیلی داغونم