2777
2789
عنوان

زایمان

161 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من هفته 39 بارداریم. از دم صبح درد میپیچه زیرشکمم سمت راستو لگنم. بنظرتون زمان زایمانه؟؟ میگیره ول میکنه البته دردا قابل تحمله  

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

اگه دیدی شدید داره میشه یا تایمش بیشتر میشه و زود به زود دردا میشه درده زایمانه عزیزم انشالله زایمان راحتی داشته باشی و خودت و نی نیت صحیح و سلامت باشین واسه منم دعا کن 🌹🌹🌹

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید ببینی فاصله ی دردها منظمه یا نه.اگر منظم باشه ممکمه وقت زایمان باسه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اخی عزیزم انشااله به سلامتی زایمان کنی ازروساعت ببین توده دیقه دردت میگیره یانه یجوری که یه لحظه انگار نفست میگیره دردزایمانه

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...

زایمان رو برات سونو چندم زده؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
زایمان رو برات سونو چندم زده؟

سونو نزده. ازمایش غربال زده هفدهم ماما زده بیستم

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
اخی عزیزم انشااله به سلامتی زایمان کنی ازروساعت ببین توده دیقه دردت میگیره یانه یجوری که یه لحظه انگ ...

نه منظم نیست دردام.

اگه دیدی شدید داره میشه یا تایمش بیشتر میشه و زود به زود دردا میشه درده زایمانه عزیزم انشالله زایمان ...

مرسی عزیزم. انشالله شمام ب سلامت زایمان کنی

واااى استرس گرفتم  ايشالا زايمان راحتى داشته باشى عزيزم هم خودت هم نى نيت سالم و سلامت باشيد🙏 ...

استرس چرا. بالاخره اول و اخر باید زایمان کرد دیگه.ممنون عزیزم. برام دعا کن❤

واسه منم دعا کن این ماه باردارشم انشاالله بچت سالم بیاد توبغلت😔😔😔😔

ان شالله به این وقت عزیز شمام تودلیو تجربه کنی❤