2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

178 بازدید | 12 پست

از بس دکتر رفتم برای عفونت خسته شدم همش هم داروهای تکراری میده  تورو خدا بگید  پماد

کلوترمازول بگیرم یا مترونیدازول کدوم دارو قوی تره برای درمان  قرص کدوم مصرف کنم چند روز باید مصرف کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بایددرمان بشه ولی فکرکنم آقایون درمانشون سخت تره

همونجور سخت تر عفونت میگیرن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم خیلی زودزودعفونت میکنم کلوتریمازول استفاده میکنم شماعنبرنسادودکردی؟

بوش خوبه؟چطور دود میکنن؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بوش خوبه؟چطور دود میکنن؟

بوی چوب سوخته رومیده توخونه دودنکن بوش سخت میره بزاررواسفنددودکن سیاه که شدیه دودبزرگ ازش میره هوادامن بپوش وایساروش دودش بخوره به اون ناحیه اگه اپارتمانی هسی توتراس روشن کن خیلی خوبه من بخیه های زایمانم بازشده بودبااون خوب شد

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

نوع عفونت برای کلوتریمازول و مترونیدازول فرق داره اولی برای قارچه دومی عفونت میکروبی

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
بوی چوب سوخته رومیده توخونه دودنکن بوش سخت میره بزاررواسفنددودکن سیاه که شدیه دودبزرگ ازش میره هوادا ...

ممنون ازتوضیحاتتون عزیزم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم