2777
2789
عنوان

خانما بيايين سريع لطفا خاهشا 😥

213 بازدید | 31 پست

بنظرتون اين مبلاي كودك واسه سن ٧،٨سال كوچيك هستن ؟؟؟يا نه خوبن 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سفارش. دادم ازشون واسه تولده دختره دوستم يه نَفَر انداختم تو شك كه اينا واسه سنه هفت سال ديگه كوچيكن 😥

اخه سفارش. دادم ازشون واسه تولده دختره دوستم يه نَفَر انداختم تو شك كه اينا واسه سنه هفت سال ديگه كو ...

از عکس که اندازش مشخص نیست

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
اخه سفارش. دادم ازشون واسه تولده دختره دوستم يه نَفَر انداختم تو شك كه اينا واسه سنه هفت سال ديگه كو ...

🤣🤣🤣🤣پس شما هم مشکل مبل داری منم‌ مبل خریدم دیشب گفتن دوستام خوب نیست این پیرمردیه...حالا اگه مبل خودشونو ببینی حالت بد میشه بالا میاریا...ن خیلیم خوبه عالیه حالا ک اینو گذاشتی فهمیدم اونام الکی ج دادن محلشون نده

🤣🤣🤣🤣پس شما هم مشکل مبل داری منم‌ مبل خریدم دیشب گفتن دوستام خوب نیست این پیرمردیه...حالا اگه مبل ...

نه اخه گفت كوچيكه تو شك افتادم فقط بحثه كوچيكيشه الان 

🤣🤣🤣🤣پس شما هم مشکل مبل داری منم‌ مبل خریدم دیشب گفتن دوستام خوب نیست این پیرمردیه...حالا اگه مبل ...

مبل پيرمردي جديده ؟😕ديگه نميدونن چه بگن والا