bosch مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 عنوان خانما بيايين سريع لطفا خاهشا 😥 | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست بنظرتون اين مبلاي كودك واسه سن ٧،٨سال كوچيك هستن ؟؟؟يا نه خوبن خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥 1397/05/08 | 04:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama98 عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 2351 نه اخه گفت كوچيكه تو شك افتادم فقط بحثه كوچيكيشه الان ب نظرم واسه بچه هفت هشت ساله اگه خیلی رشد قدیش زیاد نیست و تپل نیست خوبه...بستگی ب اون کسی ک داره ک میخواهی واسش بخری یکی تو اون سن جسش درشته یکی نه ظریفه
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 به نظرم کوچیکن. تا 4- 5 سال خوبه به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 ب نظرم واسه بچه هفت هشت ساله اگه خیلی رشد قدیش زیاد نیست و تپل نیست خوبه...بستگی ب اون کسی ک داره ک ... اهان درسته ممنونم خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 به نظرم کوچیکن. تا 4- 5 سال خوبه دونفرشونم داشت يه دونفره سفارش بدم ؟ خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 دونفرشونم داشت يه دونفره سفارش بدم ؟ به نظرم خیلی کوتاهن. پهناشو نمیگم. مثلا وقتی بچه 7 ساله بشینه زانوهاش توو دهنشه به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
eshgamdokhmali عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 12384 نه اخه گفت كوچيكه تو شك افتادم فقط بحثه كوچيكيشه الان از نزدیک دیدیش.ببین بنظرت خودت بشینی جا میشی توش؟باسنت میشینه رو مبل؟اگه اره خیلی هم خوبه کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 به نظرم خیلی کوتاهن. پهناشو نمیگم. مثلا وقتی بچه 7 ساله بشینه زانوهاش توو دهنشه بيعانه دادم خوبه دخترشو ببرم اونجا امتحانشون كنه خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 از نزدیک دیدیش.ببین بنظرت خودت بشینی جا میشی توش؟باسنت میشینه رو مبل؟اگه اره خیلی هم خوبه نه خودم كه جا نميشم من خودم تپلم دختره دوستم ربعه منه 😅 خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 بيعانه دادم خوبه دخترشو ببرم اونجا امتحانشون كنه چیزای دیگه نداره؟نمیدونم صلاح می دونی ببر. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
eshgamdokhmali عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 12384 نه خودم كه جا نميشم من خودم تپلم دختره دوستم ربعه منه 😅 آخه دخترم یه صندلی داره پنج سالشه باس ن مامانم توش جا میشه😆😆خودم نه ها خودم ماشالا دارم کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 آخه دخترم یه صندلی داره پنج سالشه باس ن مامانم توش جا میشه😆😆خودم نه ها خودم ماشالا دارم ببخشيد ميشه عكسشو بزاري ببينم چه اندازه س؟ خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
eshgamdokhmali عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 12384 بيعانه دادم خوبه دخترشو ببرم اونجا امتحانشون كنه آره ببر.حیفه پول بدی آخرشم نشه استفاده کرد.بنظرم حتی اندازش طوری باشه که برای سه چهار سال بشه استفادش کرد کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
eshgamdokhmali عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 12384 ببخشيد ميشه عكسشو بزاري ببينم چه اندازه س؟ الان خونه مادرمم.صب میزارم عکسشو برات کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 آره ببر.حیفه پول بدی آخرشم نشه استفاده کرد.بنظرم حتی اندازش طوری باشه که برای سه چهار سال بشه استفاد ... اره فردا ميبرمش با مامانش بشينه قشنگ امتحانش كنه خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 الان خونه مادرمم.صب میزارم عکسشو برات مرسي عزيزم خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥