2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حداقل انصاف اینه ک حداقل اون شهرهایی ک بهت اعتماد کردن و اونطوری رای دادن یکم یه کوچولو هواشونو ...

گرچه هوا نداریم اما هواتو داریم😏

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
نه جااااانم،مگه میره؟ وای من بندرعباسی نیسدم اممممما بندر عباسیارو خیلی میدوستمممم جای برادری پسرا ...

😂😂 جای برادری خوب اومدی 😂😂

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
نه عزيزم خدانكنه از الان فكر بچمم دنيا بخاد بياد بايد چكار كنم

آخی عزیزم کاش خدا خودش 1رحمی کنه به خاطرهمین بچه های معصوم واقعا گناه دارن

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏
نه اپارتمان اما خب منبع بالا اب داره

ما بیشتر آبمون قطع میشه تا برق

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
😁😁😁😁 صرفا جای برادری 

والا من پسر خوشتیپ و خوشگل ندیدم 

البته اگه از نظر ظاهر میگی 

پسر فقط پسرهای اهواز هزار ماشالله 

حالا نه اینکه شوهرم اهوازیه میگما 😁😉😉😉😉

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید