2821
2789
عنوان

کمکم کنیدد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 29 پست

به نظر من نیاز به چاقی زیادی نداری در عد 3 کیلو اکی میشی به شرط این که باشگاه بری و اصولی تمرین کنی از من گفتن نخور که پشیمون میشی فقط ورزش

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...
تهران نیستم به طور انلاین راهنماییم میکنه

بله به شدت توی اینستا و اینترنت و تلگ رام فعالن من الان ندارم پیجاشو ولی عالی ترین پیشنهادیه که میتونی ازش مطمئن باشی اصلا هم کاری به غذاهات نداره و فقط میان وعده هاتو مرتب میکنه اونم با چیزای ارزون مثل تخمه خرما بستنی  ( البته اون‌موقع ارزون بود الانو نمیدونم😁😁😂😂) به کارش مطمئن نبودم پیشنهادش نمیدادم خیالت راحت، ولی لطفا نرو دنبال قرص و پودر که کیست و عوارضش میمونه پفشم بعد ده روز میخوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت لطفت

خواهش میکنم عزیزم من خودم خیلی راه هارو رفتم واسه قرص و پودر حتی داروگیاهی ها ولی همش کیست و مشکلات رحمی شد که تا درمان شد کلی هزینه کردم موهای زائدمم زیادتر شد که دیگه این رو نمیشد کاریش کرد الانم یکم غب غب دارم بخاطر همون پف کردن صورتاس بعدشم تو عکسو اینا انگار ادم چیزی گذاشته تو لپش😁😁 ولی باور کن دکتر کرمانی همچین حالی بهت بده که هم منو هم خودشو دعا کنی، خیالت راحت

اره حتما بگو

نگاه کن....من جدی دارم میگم خودم تاثیر گرفتم من خیلی لاغر بودم...پس واقعا ب اینا ک میگم عمل کن...

صبح صبحانه کامل بخورکره مربا....خامه شکلاتی یاعسل باکره...من خودم یکی دوماه هرروز صبح یک کره کوچیک آب میکردم تو ی کاسه هم دوتا تخم مرغ رو هم میزدم میرختم تو ماهیتابه ک کره آب کردم....خاگینه میشدبعدروش شکر میریختم من باشکر دوست دارم میخوردم...تا ظهر هرچی دوست داری بخور ترجیحا ی ساندویچ از هرچی ک دوست داری بگیر بخور....بعدظهر ناهارتوهرجی هست کامل بخور ترجیحا برنجتم کره ای کن...دیگه تاشب تنقلات بخور کیک و شیر یاخرماوشیر هم حتما باشه....شب هم شام بخور رو شامت ی کاسه تخمه یا آجیل بخور....سالاداتو بعد غذا بخور حتما...یک ساعت قبل غذا تنقلات نخور ک سیر بشی.....عرق برگ چنار و شنبلیله و یونجه رو باهم قاطی کن ی ساعت قبل غذا بخور ی استکان...هم پوستت سفید میشه هم اشتهات باز میشه....

به جز لیزر؟

لیزر نکن الان فرصت لیزر نداری چون لیزر پوست رو زخم میکنه من با النگو زخم دستمم پوشوندم 

دندنها رو هم برو با دندانپزشک بصحبت اگه که نیازی به ارتودنسی نداری کامپوزیت کن من دندونام یکم فاصله و لب پریدگی داش قبل عروسیم با کامپوزیت ردیف کردم عالی شد بسته به دکترت بین دو تا سه جلسس هزینش کمتره ولی با خیال راحت لبخند میزنی تو عروسیت 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
لیزر نکن الان فرصت لیزر نداری چون لیزر پوست رو زخم میکنه من با النگو زخم دستمم پوشوندم  دندنها ...

من یکی از دندونا جلوم شکسته رفتم کشیدمش دندون سمت راستم الان نیش زده با کامپوزیت میتونه درستشون کنه هزینش چقد میشه؟

من چهار تا دندون جلومو درس کرد حدود یک و دویست  دو سال پیش طرح لبخند کاملا طبیعی و مرتب برو دکتر خودش نظر میده و کار زیبایی رو هر دکتری انجام نمیده هر چه زودتر هم انجام بدی بهتره چون یکم طول میکشه که لبت خوب رو دندونات جا بیوفته 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

زخم بخیت چقدره هم میتونی از النگو استفاده کنی هم لباس عروستو استین دار انتخاب کنی هم با ارایشگاهت صحبت کن تاتویی چیزی بزنه 

واسه لاغری هم امتخاب لباس خیلییییی مهمه لباسی بپوش که پرتر نشونت بده بزن تو نت راهنماییت میکنه 

خوشبخت بشی عزیزم 

واااای اصلا انگار حرفای دل من رو زدی منم قدم ۱۶۵ و وزنم ۵۰ هستش و ۴۰روز دیگه عروسیمه 

منم میخوام چاق شم 

تو رو خدا بازم راهنمایی کنید 

ایکاش یکم چاق شم 😣

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم