2821
2789
عنوان

داستان خیانت مردان متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 133 پست
تو همه چیو خبر نداری ظاهر رو میبینی وگرنه هیچکی راضی باشه برا خوپش گناه نمیخره بخصوص اینکه سنوسالی ه ...

چه آبرویی دلت خوشه . خوشی میزنه زیر دلشون واصلا هم آبرو واسشون مهم نیست . به ریز دور این فکرهای قدیمی رو

ربطی ندارهچه مرد چه زن خودش نباید بخواد خیانت کنهتو نمیتونی همه مردای دنیا رو از زنت دور کنی که مباد ...

مردا که میخوان از هر جهت هم فک کن تو بازم زن میتونه مدیریت کنه درسته مرد نباید بخواد ولی همه مردا که نمیخوان خیانت کنن منظورم همون عده که مردا بهشون پیشنهاد میدن هست نه همه ی خانما

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با حرفت کمی موافق، اما قبول کن زن میتونسته در مقابل پیشنهاد مرد همراهی نکنه، با اجبار که نبوده وگرنه ...

خب ببین مردا هم همینو میگن... چون قبح خیانت برای مردا تو جامعه ریخته و تنها راه خلاصی شون اینه زنا رو مقصر جلوه بدن

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

ربطی به چراغ سبز ندارهاونا خودشون فکر میکنم این جور زن ها راحت به دست میان و دیگه مانعی جلوشون نیست ...

مشکل روانی که از هر دوطرفه من نگفتم مشکل از مرد نیس گفتم مقصر خانم هست همونی که جدا شده یا مجرده نمیدونه اون آقا متاهل هست اگه ندونه بحثش جداست اگه میدونه چرا به خودش اجازه بده و به پیشنهاد اون مرد حتی فکر کنه من شوهر خودم خیانت کرده با یه زن متاهل که زن رفیقش بود چطور؟ هر موقه میرفتیم خونش هزار قلم آرایش میکرد و لباسای لختی میپوشید در حالی که خلوت خانواده ی شوهرش این کارارو نمیکنه آرایش بیرون نداره همش میگف علی با متو مارو ببر بیرون دور بده در حالی که شوهر خودش بود خو اون خانم اگه به قول شوهرم نمیخوارید چرا این کارارو بکنه یعنی دوس داره شوهرم بهش پیشنهاد بده و وقتی پیشنهاد هم داده رو هوا گرفته مثال زدم برات من دختر و پسر مجرد رو کار ندارم اصلا ولی متاهل ها منظورمه و خیانت هم هیچ توجیهی نداره

چه آبرویی دلت خوشه . خوشی میزنه زیر دلشون واصلا هم آبرو واسشون مهم نیست . به ریز دور این فکرهای قدیم ...

نظرمو میدم و صد در صد بر اساس تجربم همه تجربشون یکسان نیست

طرز فکر شکا قدیمیه که فکر میکنی همه چیو تجربه کردی و میدونی و دیدی

من مدلی که دیدم و تجربه کردم گفتن جویدن نداره

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

نظرمو میدم و صد در صد بر اساس تجربم همه تجربشون یکسان نیست طرز فکر شکا قدیمیه که فکر میکنی همه چیو ت ...

من شوهرم هیچی کم نداشت خودشم گفته بود من همه چی تمومم ولی گفت دست خودم نیست تنوع طلبم .

پس حرف شما در موردهمه درست نیست

من شوهرم هیچی کم نداشت خودشم گفته بود من همه چی تمومم ولی گفت دست خودم نیست تنوع طلبم . پس حرف شما د ...

بهتره در مورد همه نظر ندید چون شوهرم آسایش رفاه و همه چی داشت ولی خیانت پشت خیانت آخر گفت علت خیانتم تنوع طلبیه

حاجی طرف زنش خوشکللل

خوش هیکل خانم رابطه جنسی عالی همه چی عالی

اون دیگه چرا خیانت میکنه من نمیدونم🤣🤣تازه میگه عاشقشم هستم ولی میگه من تنوع رو دوست دارم

ولی وقتی بهش میگن اگه زنت خیانت کنه میگه نه زن من عرضه نداره از ای کارا نمیکنه🤣🤣

من دارم فکر میکنم چقدر پول از اون سازمان میگیرن که میخوان بریز بپاش برای یکی دیگه بکنن ، پس این همه ...

آره بیشترش الکیه.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

من شوهرم هیچی کم نداشت خودشم گفته بود من همه چی تمومم ولی گفت دست خودم نیست تنوع طلبم . پس حرف شما د ...

کجای حرفم گفتم همه؟! خوندنت هم مثل شنیدنته؟!

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

تو همه چیو خبر نداری ظاهر رو میبینی وگرنه هیچکی راضی باشه برا خوپش گناه نمیخره بخصوص اینکه سنوسالی ه ...

نوشتی همه چیو خبر نداری بعد نوشتی هیچکی راضی نمیشه

الان میگی در مورد همه نمیگی

عزیز جان تا چیزی مطمئن نبودی با قطعیت نظر نده چون دل ماها که هیچی کم نذاشتیم ولی خیانت دیدیم میشکنه

نوشتی همه چیو خبر نداری بعد نوشتی هیچکی راضی نمیشهالان میگی در مورد همه نمیگیعزیز جان تا چیزی مطمئن ...

دلت پره چشمت که مشکل نداره درست نمیخونی شایدم ایراد از جای دیگست متوجه حرف نمیشیو تحریف میکنی به هر حال مشکل خودته نه بقیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز