2821
2789
عنوان

مامانااا بياين يه چيزي بگين

172 بازدید | 17 پست

خانوما من امروز حركات نيني رو احساس نكردم الانم بستني و راني خوودم ولي بازم حركتي حس نميكنم، دارم ميميرم از نگراني😪يه چيزي بگين، در ضمن هفته ٢٢ ام

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪

عزیزم ینی از صبح اصلا تکون نخورده؟!

محاله تا ته دنیا کسی جوری که من هر ثانیه مُردم برای تو بمیــــره                  محاله یک نفر پیداشه این عشقو بتونه یک نفس از لحظه های من بگیــــره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک چیز شیرین بخور ۴۵ دقیقه ب پهلوی سمت چپت بخواب اگه تکون نخورد بهتره یه سونو بری البته اگه از صبح هیچ تکونی نداشته وگرنه کم تکون خوردن مشکلی نداره

محاله تا ته دنیا کسی جوری که من هر ثانیه مُردم برای تو بمیــــره                  محاله یک نفر پیداشه این عشقو بتونه یک نفس از لحظه های من بگیــــره 
من هم این طوری بودم یه دفعه خودش حرکت میکرد حتما خوابیده بچه .چند ساعته مگه تکون نخورده

الان تقريبا يك ساعته تمركز كردم روش ولي چيزي حس نميكنم، بيدار كنم شوهرمو بريم بيمارستان؟؟واي خداااا 😔😔😔

راستش از صبح مهمون داشتم اصلن دقت نكرده بودم الان يادم افتاده😔

خب پس یه شکلات کاکائویی یا شیرینی خامه دار بخور به پهلوی چپ بخواب توی ۴۵ دقیقه اگه ۲٫۳ بار تکون بخوره خوبه

الان تقريبا يك ساعته تمركز كردم روش ولي چيزي حس نميكنم، بيدار كنم شوهرمو بريم بيمارستان؟؟واي خداااا ...

هرطور خودت صلاح میدونی آخه ما از راه دور نمیتونیم نظر بدیم ولی من بچه تو شکمم بعضی وقتها صبح تا ظهر که سرکار بودم خواب بود تکون نمیخورد ولی هر بچه ای یه مدله 

هرطور خودت صلاح میدونی آخه ما از راه دور نمیتونیم نظر بدیم ولی من بچه تو شکمم بعضی وقتها صبح تا ظهر ...

توكل بر خدا،آيه الكرسي خوندم تا صبح صبر ميكنم😔برام دعا كنين

2825
2823
2791
2779
2792