2777
2789

صرفا جهت اطلاع این تاپیک رو زدم..اگر خواستید مهریه تون رو اجرا بزارید لازم نیست ک تو بوق بکنید همه بفهمن همسرتون بره اموالشو ب غیر بده..بدو اطلاع همسر هر چیزی ک ب نامشه از سند خونه گرفته تا سیم کارتش رو میتونید توقیف کنید .هر وقت خواستید مهریه رو اجرا بزارید فقط کافیه شماره های ثبت شده اموال رو یادداشت کنید مثل شماره ثبت سند خونه رو بردارید و دادگاه هم لازم نیست ب دفاتر قوه قضایی و یا محضر برید اعلام کنید ک همسرم فهمیده میخواد اموالش رو بفروشه.سریع اموالش رو توقیف میکنن ک نتونه انتقال بده ب غیر

خدایا مرسی ک سالمه و خیلییی نازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بایدبریم دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای دادخواست و توقیف اموال

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببخشید ما دیروز رفتیم برا دادخاست وکیله گفت برو مغازه روبرو ثبت نام نمیدونم چیه الکترونیکی بکن من حالم بد بود نمیدونستم چی به چیه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

هزینه تمبر باطل کردن هم بسته ب تعداد سکه خیلی زیاده میلیونی هست ک شما میتونید با پر کردن ی فرم توسط دوتا شاهد ک بهتره اقا باشن مبلغ خیلی کمی پرداخت کنید

ببخشید ما دیروز رفتیم برا دادخاست وکیله گفت برو مغازه روبرو ثبت نام نمیدونم چیه الکترونیکی بکن من حا ...

ثبت نام برای ثنا بوده احتمالا

اول باید با در دست داشتن سند ازدواج برید به همون محضری که عقد کردید بعد یه نامه میدن ببرید به اداره ثبت اسناد و اونجا البته به همسر اعلام میکنن اما میتونید اصرار کنید که قبل از اعلام این موضوع اموال رو توقیف کنن چون ممکنه به نام دیگری بزنه اما اگه یکی مثل همسر سابق من زرنگ باشه قبل از اینکه تو بفهمی اموال رو به نام دیگری میزنه و وقتی تو میری اداره ثبت اسناد با اموالی مواجه میشی که یک هفته قبل به نام دیگری شده و بعد از دو سال دویدن در دادگاه از اینهمه هزینه ای که کردی و وقتی که تلف کردی پشیمانی و دو دست از دو پا خالی تر به خانه مادرت برمیگردی..

البته وقتی رفتید اداره ثبت اسناد باید شماره ثبتی اون اموال رو داشته باشید ....من شماره ثبتی اموال همسر سابقمو از طریق همسایه بغلی ش پیدا کردم یعنی همسرم زمینی داشت توی شهر که کنار این زمین خونه هایی ساخته بودن من از همون خونه ها خواستم سندشونو بیارن و شماره اون سند با شماره سند زمین کناری یک عدد تفاوت داره 

اول باید با در دست داشتن سند ازدواج برید به همون محضری که عقد کردید بعد یه نامه میدن ببرید به اداره ...

شما میتونستید از طریق قانون فرار از دین اموال رو برگردونی