2777
2789
عنوان

توقیف اموال شوهر برای مهریه بدون اطلاع خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 10893 بازدید | 25 پست
ثنا سیستمی هست که بهتون اطلاع میده و ابلاغیه ها رو بصورت پیامک به گوشیتون میفرسته که مثلا  پرون ...

اها ممنون .

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونستید از طریق قانون فرار از دین اموال رو برگردونی

نه عزیزم اینکارو هم کردم دو سال توی دادگاه برای چی دوییدم؟ برای همین فرار از دین....اما بعد از یکسال و نیم که اقدام کردیم و نوبت ما شد تازه واسه همون زمین یک میلیون تمبر باطل کردم یهو قاضی پرونده برداشت گفت اصلا شعبه رسیدگی به این پرونده ما نیستیم و باید توی شعبه دیگه ای شکایت میکردید با اینکه وکیلم اینکارو کرده بود و توی شهر ما یک دادگستری کوچیک که کلا دوتا شعبه بیشتر نداره خلاصه با هزار دروغ و دقل من برگردوندن به سر خونه اولم بعد هم قاضی شعبه خانواده با پارتی به نفع همسر سابقم رای صادر کرد و منو مجبور به بخشش مهریه کردن طوری که وقی به طلاق توافقی رضایت داد کلاهمو باید مینداختم بالا که فقط تونستم طلاق بگیرم همه قاضی هارو خریده بود انگار هر جلسه ای که برگذار میشد همون اول جلسه میگفت من فرزند شهیدم و باید با من طوری دیگه رفتار بشه و واقعا هم طوری دیگه باهاش رفتار شد ....قاضی شعبه خانواده بدون اینکه از شاهدها بخواد دست رو قرآن بزارن قبول کرد که شهادت دادن و سریع بهشون گفت برید به کارتون برسید من شهادت شمارو قبول دارم وقتی من گفتم اجازه بدید دست رو قرآن بزترن گفت نمیخواد وقتی بیشتر اعتراض کردم که چرا انقد سرسری برگذار میکنید گفت یک کلمه دیگه حرف بزنی از جلسه بیرونت میکنم وکیلم هم حرفی نزد که بد فهمیدم وکیل من در واقع وکیل بنیاد شهید هم هست و با همسر سابقم یک دستی کردند و کلی از جلسات دادگاه رو هم الکی بدون اینکه اجازه بده من برم باهاش به نفع طرف مقابل واگذار کرده بود

نه عزیزم اینکارو هم کردم دو سال توی دادگاه برای چی دوییدم؟ برای همین فرار از دین....اما بعد از یکسال ...

وای عزیزم چقدر برات سخت گذشته واقعا خیلی متاسف شدم بی قانونی تا چ حد اخه بی عدالتی.ان شاالله خدا برات بسازه

خدایا مرسی ک سالمه و خیلییی نازه
وای عزیزم چقدر برات سخت گذشته واقعا خیلی متاسف شدم بی قانونی تا چ حد اخه بی عدالتی.ان شاالله خدا برا ...

شما از طریق دفتر خونه ازدواج اقدام کردید؟همون درخواست تامین خواسته و مهریه کردید؟

خیلی هزینه کردید؟

سر آخر چطور پول مهرتو گرفتی؟ اموالش رو فروخت پولشو داد یا نه؟

میشه یکم بگی ممنون میسم

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
وای عزیزم چقدر برات سخت گذشته واقعا خیلی متاسف شدم بی قانونی تا چ حد اخه بی عدالتی.ان شاالله خدا برا ...

شما توی بارداری درخواست مهریه دادید؟

آخه تو امضات زدی بچم سالم بیاد بغلم

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
شما توی بارداری درخواست مهریه دادید؟ آخه تو امضات زدی بچم سالم بیاد بغلم

عزیزم بخاطر ی مشکل بود ک برای همسرم پیش اومده بود و بخاطر خلاص شدنش من باید مهریه رو اجرا میزاشتم

شما از طریق دفتر خونه ازدواج اقدام کردید؟همون درخواست تامین خواسته و مهریه کردید؟ خیلی هزینه کردید؟ ...

مشکل من حل شد و کار ب درخواست نرسید.اما هر دفتر خونه ازدواجی برید انجام میدن . هزینه ب اجرا گذاشتن مهریه زیاده ک باید بریزید تو جیب دولت اما قبل درخواست باید بگید ک شاهد دارید ک پولی برای پرداخت ندارید ازتون کمتر میگیرن.هزینه اش چند میلیون میشه بسته ب مهریه هست...

قبل از اینکه همسر مطلع بشه باید سریع اقدام کنی و بگی ک همسرت میخواد اموالش رو بزنه ب نام کس دیگه ک دولت زود اموالش رو بلوکه کنه...اموالش از خونه گرفته تا سیم کارتی ک ب نامشه....البته اینم بگم ک دولت یک خونه و ماشین رو حق مرد میدونه و بهش دست نمیزنه ک اون هم بسته ب مهریه و قاضی .......داره

اگر شهروندی به دلیل قراردادی به دیگری مدیون باشد، وظیف دارد که دین خود را بپردازد و نمی‌تواند از اجرای تعهداتش بگریزد و میبایست با توجه به زمان تعهد خود، نسبت به پرداخت دین خویش مبادرت ورزد. قانون در راستای حمایت از طلبکاری که به تعهد خویش وفادار است و آن را ایفا می ‌کند، امتیازاتی در نظر گرفته است. این اقدامات تامینی، می ‌تواند تا هنگام صدور حکم قطعی باشد و یا به موجب حکم مستقیم دادگاه صورت پذیرد تا باعث تضمین حقوق طلبکار باشد. یکی از این تضمین ها توقیف اموال بدهکار است که به موجب آن طلبکار می ‌تواند با توقیف اموال بدهکار مانند ملک و ... وی را مجبور به پرداخت بدهی یا دین خویش نماید و در صورت ادای دین، رفع توقیف اموال صورت می‌ پذیرد.

تو نچاپ   بمون سرت کلاه بزارن

صبحتون بخیر 😒

این پست مربوط به چند ماه پیشه 

معلومه که نمی چاپم نظر من با شما فرق داره 

ممنون میشم ریپلای نکنید 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟