2777
2789
عنوان

بیشعور نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 92 پست
سلام گلم.  خداروشکر که دوستای خوبی مثل شما دارم .  یکی توت فرنگی بود .که چند تا توت فرنگی ...

دستت دردنکنه عزیزم مرسی...منم خیلی خوشحالم یه خانم کدبانو و قناد تو سایت هست😍😍😍😍

زعفران برای بچه یکساله خوبه؟😞😞😌😌

بازم خوبه مادر شوهر من میره حتی زباله هامم بررسی میکنه بعد اینجا یک شب درمیون میبرن زباله هارو الان ...

ی بار که اومد قبل ازینکه خودش بگه بگو راستی خواستین برین زحمت آشغالا رو بکشین😁😁😁

از حرصش دیگه نمیبره

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اجازه هم بگیره بره سر یخچال یا تو اتاق خواب بازم جالب نیست مثلا خواهرشوهر من میگه با اجاز ...

من برادرشوهرم مجرده 20سالشه اصلا اجازه نمیگیره میره یعنی ازوقتی میادخونمون تا موقعی که میره 5.6باردره یخچالوبازمیکنه بعضی وقتها چیزی هم برنمیداره فقط نیم ساعت باز نگهش میداره نگاه میکنه یکبارگفتم چیزی میخوای بگوبدم گفت نه گفتم پس ببند😤بعد میره بازبه مادرشوهرم میگه چی داشت چی نداشت 😤😤

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
خوب بزار اشغالاتو ببره خوبه كه 

ب منتش نمی ارزه

بعدم زشته خو😧😧

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
ی بار که اومد قبل ازینکه خودش بگه بگو راستی خواستین برین زحمت آشغالا رو بکشین😁😁😁 از حرصش دیگه نم ...

😂😂😂😂

خیلی خوبی

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
کسی که  هر وقت میبینتت میپرسه چرا ازدواج نمیکنی بیشعورههههه

دقیقن ... 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
دستت دردنکنه عزیزم مرسی...منم خیلی خوشحالم یه خانم کدبانو و قناد تو سایت هست😍😍😍😍 زعفران برای بچ ...

فدای تو .شرمنده میکنی.  بالای یک سال میشه داد. میتونی یه کاری کنی . وانیلی درست کن توش پوره موز بریز . من برای دنت موزی چند قطره رنگ و اسانس موز هم اضافه میکنم برای رنگ و بوی بهتر . که شما حذف کن.  فقط پوره موز بریز . وای نوش جون کوچولوت .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️