2777
2789
عنوان

بیشعور نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که میرن کربلا و مکه با همه خدافظی میکنن با تو خدافظی نمیکنن عجب آدمایی بیشعورین 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

کسی که تو عمرش 1 دونه کتاب نخونده ولی فکر می کنه تو گوگل یه پاراگراف در مورد موضوعی بخونه یعنی تحقیق کرده، بیشعوره. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
به نظر من اجازه هم بگیره بره سر یخچال یا تو اتاق خواب بازم جالب نیست مثلا خواهرشوهر من میگه با اجاز ...

بازم خوبه مادر شوهر من میره حتی زباله هامم بررسی میکنه

بعد اینجا یک شب درمیون میبرن زباله هارو الانم گرمه سطل یکم بو میگیره موقع رفتن هربار میگه تو حال نداری بذار من زباله هاتو ببرممنم میگم نه توضیح میدم ک موضوع چیه باز سری بعدی همینطوره

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
سلام ماریا جون...من همیشه تاپیک هاتو دنبال میکنم و الان ازت یه سوال داشتم😊 میخوام واسه پسرم دنت در ...

سلام گلم.  خداروشکر که دوستای خوبی مثل شما دارم . 

یکی توت فرنگی بود .که چند تا توت فرنگی و میکس کردم از صافی رد کردم ریختم تو مواد وانیلی.  

یکی دیگه هم زعفرونی بود عزیزم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️