الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من اجازه هم بگیره بره سر یخچال یا تو اتاق خواب بازم جالب نیست مثلا خواهرشوهر من میگه با اجاز ...
من برادرشوهرم مجرده 20سالشه اصلا اجازه نمیگیره میره یعنی ازوقتی میادخونمون تا موقعی که میره 5.6باردره یخچالوبازمیکنه بعضی وقتها چیزی هم برنمیداره فقط نیم ساعت باز نگهش میداره نگاه میکنه یکبارگفتم چیزی میخوای بگوبدم گفت نه گفتم پس ببند😤بعد میره بازبه مادرشوهرم میگه چی داشت چی نداشت 😤😤
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
ی بار که اومد قبل ازینکه خودش بگه بگو راستی خواستین برین زحمت آشغالا رو بکشین😁😁😁 از حرصش دیگه نم ...
😂😂😂😂
خیلی خوبی
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
دستت دردنکنه عزیزم مرسی...منم خیلی خوشحالم یه خانم کدبانو و قناد تو سایت هست😍😍😍😍 زعفران برای بچ ...
فدای تو .شرمنده میکنی. بالای یک سال میشه داد. میتونی یه کاری کنی . وانیلی درست کن توش پوره موز بریز . من برای دنت موزی چند قطره رنگ و اسانس موز هم اضافه میکنم برای رنگ و بوی بهتر . که شما حذف کن. فقط پوره موز بریز . وای نوش جون کوچولوت .
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️