2777
2789
عنوان

بیشعور نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 92 پست

به نظر من همه میتونن تشخیص بدن سانتافه بهتر از پرایده 

و همچنین مسافرت خارجی بهتر از پیکنیک عصر جمعه اس

پس بهتره پیشنهادشو بهشون ندیم

مدام بگیم خب ماشینتو عوض کن

خب برو میافرت خارج...!

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

کسی که راجب همه چیز اظهار نظر میکنه بیشعوره 

و کسی که چشم نداره ببینه دو نفر باهم خوبن و رفت و آمد دارن سریع فتنه به پا میکنه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار خود آدم عقلش نمیرسه  یکم فک نمیکنن آدم یه جیبش نگاه میکنه خرج میکنه

دقیقا 

ما اصلا رسم نداریم ماشین ظرف شویی بدیم 

طرف اصرار اخر گفتیم ما رسم نداریم 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

ایا کتاب بیشعوری رو‌خوندنید

و میدونید ک همه مون ی مدل بیشعوری رو‌داریم😀

ولی خب اونی ک‌میدونه درمان میکنه

نمیدونه هم ب دردش میمیره

منکه فقط میخندم میگم خب اینم ی مدل بیشعوریه دیگ

به نظر من همه میتونن تشخیص بدن سانتافه بهتر از پرایده  و همچنین مسافرت خارجی بهتر از پیکنیک عص ...

وای دقیقا 😏

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بیشعور کسیه که محبت کنید بهش پر رو میشه 

بیشعور کسیه که از اعتمادت سو استفاده کنه 

بیشعور کسیه که قدرتو ندونه و کاراتو نبینه ولی همون کار رو کسی دیگه انجام بده به چشمش بیاد 😐

بنظر من کسی ک بی اجازه سر وسایل صاب خونه توی اتاقاش یا سر یخچالش میره از بیشعور گذشته

وای وای دخترعمم چندروز پیش دوتا از بچه هاشو اورد گذاشت پیش من رفت دکتر حالا منم با این شکم گندم حوصله خودمم ندارم پسره ۶ساله بود دختره ۹ ساله بعد من ی دقیقه رفتم دستشویی برگشتم دیدم رفتن تو اتاق خوابم دارن کشوامو زیرو رو میکنن 😐وای اینقد حرصی شدم حالا شاید یچی خصوصی دارم توشون 

اونی که پشت سر حرف میزنه تو جمع قضاوت میکنه تیکه میندازه اصلا فرد درستی نیست جالبه همین افراد توقع دارند کارها براشون بکنی و افراد دیگه رو از تیکه انداختن خودشون در جمع می ترسونن نمیدونن شخصیت سخیف رو به نمایش میگذارن😊

کسیکه فضوله دم به دقیقه ازخانوادت میپرسه داداشت چکارکرد خواهرت چی سرک توکاره دیگران میکشه ....کسیکه بی ملاحظه ست روی تخت درازمیکشه و سریخچالت میره و...میادخونت یکسره میگه واسه منم ازاین میز بخرید ازاین ال ای دی بخرید و....بیشعوره کسیکه فحش میده بیخود بیجهت حماقت یکجا قورت داده

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

کسی که کاری روازت یادمیگیره،بعدمیادمیگه عه این چیزاکه درست کردی چقدزشتن وهمه جایه جوری رفتارمیکنه انگارتوشاگرداونی بیشعورترازبیشعوره

کسی که دوتابچه کوچیک روباهم مقایسه میکنه ازبیشعوریم ردشده

الله اکبر❤❤❤
کسی که توجمع ازیکی میپرسه چرا بچه نمیاری بیشعوره  

احمق   تر و نفهم تر از این ادما نیست

مخصوصن وقتی یه مرد بپرسه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢