2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظر خودم اینه که آدم صبر کنه ببینه خدا واسش چی میخواد ، شاید خدا بخواد به آدم پسر بده اونوقت آدم کاری کنه که بچش دختر شه ، به نظر من درست نیست ، ولی از نظر شرعی و دینی‌ مشکلی نداره

با تغذيه و اينا تلاش كني نه

ولي با اي وي اف كه صدرصد ميشه چرا دخالته

تو رعايت تغذيه ادم ميگه من تلاشمو كردم اگه صلاح بهم بده

پسر ميخاي؟

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
چ میدونم میگن نگو کفر خدا قهرش میگیره آدم میترسه اگه بده چرا مراکز پزشکی انجام میدن

اونشو نمیدونم دیگه... خب با همین سردی گرمی خوردنا تعیین کنین. اگر شوهر گرمی خور باشه و زن سردی خور دختر میشه و برعکس.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
با تغذيه و اينا تلاش كني نه ولي با اي وي اف كه صدرصد ميشه چرا دخالته تو رعايت تغذيه ادم ميگه من ال ...

میخوام برم طب اسلامی از دکترش پرسیدم که خیلی دودل هستم گناه داره دخالت تو کار خداس گفت نه از قدیم حدیث داریم از پیامبرا تلاشتو بکن بعد بسپار دست خدا 

خدایا شکرت
شاید پارسال نظرم این بود که نه چه اشکالی داره اما الان میگم کار درستی نیست هر چه به صلاحته بذار طبیع ...

مثلا رژیم غذایی خودمو عوض نکنم؟

خدایا شکرت
میخوام برم طب اسلامی از دکترش پرسیدم که خیلی دودل هستم گناه داره دخالت تو کار خداس گفت نه از قدیم حد ...

اره دقيقا 

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍