2777
2789

من دو تاپسرامو 15روزگی ختنه کردم فقط تو بیمارستان گریه کردن یاوردیم  وقتی اوردیم خونه با اولین دفع ادرار یه کم گریه کرد دیگه هیچی

بعد دو هفته ده روزم حلقش افتاد

من شیعم،حیدر آقامه  

سلام منم پسرمو ۴ماهگی بردم.اونجا خ گریه کرد نه بخاطر درد بخاطر اینکه ترسیده بود خیلی.خونه هم ک آوردیم یکی دوساعت ب شدت گریه کرد ولی بعدش انگار ن انگار.بعد ۱۰روزم حلقش افتاد.آخ قربونش برم

خدا مشتی خاک را برگرفت،میخواست لیلی را بسازد سپس از خود در او دمید و لیلی بی آنکه خود بفهمد عاشق شد.لیلی نام تمام دختران زمین است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا بچه سه ماهه که چیزی یادش نمیمونه پس اینا که چهار پنج سالگی میبرن چی 😨

آره یادش بود 

حتی تا چند ماه بعدش که میبردم دکتر قدش رو بگیره وقتی رو تخت می خوابوندمش گریه میکرد

امیدوارم پسر کوچولوت اذیت نشه😍

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
آره یادش بود  حتی تا چند ماه بعدش که میبردم دکتر قدش رو بگیره وقتی رو تخت می خوابوندمش گریه می ...

الهی بگردم چقدر دلم گرفت پسرت خیلی باهوشه عزیزم که یادش مونده ... باید خیلی مراقبش باشی چون این جور بچه ها خیلی حساس هستن... انشالله دیگه دردی تحمل نکنه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
الهی بگردم چقدر دلم گرفت پسرت خیلی باهوشه عزیزم که یادش مونده ... باید خیلی مراقبش باشی چون این جور ...

ممنون عزیز دلم

فدات مهربون😍

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌