2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهارماهگی بردم همون یکی دو روز اول سخته فقط باید بازش بزاری اذیت نشه ۲۰روز میکشه کاملا خوب شه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من ۳ ماهگی بردم

خیلی اذیت شد خیلی گریه کرد و تا مدت ها یادش بود

بعد از ختنه از حموم میترسید و به شدت گریه میکرد

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من پنج ماهش که تموم شد بردم

فقط تو بیمارستان چون دست و پاشو گرفته بودن ترسیده بود طفلی الهی بمیرم واسش

اما خونه درد نداشت اصلا.چون استامینوفن نمی تونست بخوره میدادم بالا میاورد اما گریه نمی کرد که حس کنم درد داره

نگران نباش

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
من ۳ ماهگی بردم خیلی اذیت شد خیلی گریه کرد و تا مدت ها یادش بود بعد از ختنه از حموم میترسید و به ش ...

وا بچه سه ماهه که چیزی یادش نمیمونه

پس اینا که چهار پنج سالگی میبرن چی 😨

واقعا؟ همه میگن حلقه بهتره که

دکتر  گفته بود ایشون چندساله تجربه داشتن و هرکی بچشو برده راضی بوده شکر خدا ماهم خ راضی بودیم گفتن توی حلقه احتمال برگشت هست اما بخیه خاطرجمع تره

بچه فقط چندساعت گریه کرد بعد یه هفته اینا هم بخیه هاش افتاد

وای الهی قربونت برم خیالمو راحت کردی حلقه بود واسه پسرت؟

آره عزیزم حلقه بود

منم قبلش خیلی استرس داشتم اما راحت تموم شد انشالله که پسر توام اذیت نمیشه اصلا نگران نباش

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
20 روززززز؟ 😱

اره منظورم زخمشه وگرنه اذیت و اینا نداره

میتونی ی هفته بعده ختنه پوشکش کنی ولی شل البته خودم نکردم تا۱۵روز

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....