من خودم ک هیچ گاهی بیشتر از 50 نمیشه فقط یارانه است ک س نفرمون 130دیگه من با این پول مای بیبی باید بگیرم لباس واسه پسرم بگیرم اگه اسباب بازی جیز خواست میگیرم اگه ته تهش چیزی موند ی نت واسه گوشیم میگیرم بعدشم تازه حضرت اقا بهم میگه تو زن زندگی نیستی میگم اره تو راست میگی اگه من اینقد قناعت نمیکردم ک زن زندگی نبودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای من اولا خیلی بساز بودم و فقط ۱۳۰ تومن پول رایانه میداد بهم ولی زمان بهپ ثابت کرد که زنی ک خرج نداره ارج نداره الان ماهی ۵۰۰ میگیرم و شهریه دانشگاهمم میده
ماهی صد بغیر ازیارانه و خریدام با همسرم ولی خیلی قانعم و باهاش قسطهها رو کمک میکنم چون زندگی برای هر دومونه ولی باید حتما پول تو جیبی گرفت چون بد عادت میشه با نگرفتنش همون پول جیبی اگه باهاش یه تیشرت از دست فروشم بخری شرمنده میشه و میگه با پولت واسم خریدی و خوشحالم میشه اینطوری سیاست سوپرایز و عشوه گری باهمه