2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ک شوهراتون در ماه میده چقده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 135 پست
کوتاه نیا هرچقدر هم غر زد به روی حودت نیار مامان من مثل شما همش کوتاه اومد قانع بود لباس نمیخرید ال ...

آره مامان منم همین بود هی خرج نکرد قناعت کرد الان غصه اش هست هم کسی ازش قدردانی نمیکنه هم یه روسری 15 تومنی اگه بخره اینقدر حرف از بابام میشنوه که نگو هیچی هم به اسمش نمیکنه بابام اون وقت بابام وقتای اضافه اش به جای دنبال شغل دوم بودن رفت هی کمک پدر مادرش تو زمین مزروعی حالا هم هیچی نداره به جز کمر درد و پا درد با برجی 1700 بازنشستگی باید سر کنه مادرم 

الانم هی به من میگه خرج نکن قناعت کن به شوهرت فشار نیار یا میگفت نه ماشین نمیخواد بخری روش فشار میاد منم هیچکدوم حرفاش رو گوش نمیکنم آخر عاقبتش رو دیدم چی میشه 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
 عزیزم بعضی حرفارو نشنیده بگیر .ما از اوضاع جیب و شرایط همسرت خبر نداریم. بعضیا فقط با حرف های ...

ن داغون نمبشم اگه میخواستم داغون بشم نمونش داریم همین زندگیای جاریام هست اینجا فقط میخواستم ببینم کسی مثل من این همه قناعت میکنه بعدم بهش بگن زن زندگی نیستی

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن برا خودمه تازه هز جیب خودش ک نیست یارانه است ولی خب ننیشه باهاش چیزی بخرم پوشک بچه روهم همون اول گ ...

پوشك بچه تنها ٥٠ تومن بيشتره تا وسط ماه هم نمى كشه بگو يارانم رو بده و الا مى رم جداش مى كنم  خريد همه چى رو بنداز گردن خودش يه آبنبات هم خواستى زنگ بزن برات بگيره

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
عزیز دلم زیادقانع بودی پروشده توهم ریزریزخرجاتواضافه کن این ماه بگوپول ارایشگاه میخوام ماه دیگه لواز ...

اره دیگه باید یخورده بشم زن زندگی تاحالش جا بیاد

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
آره مامان منم همین بود هی خرج نکرد قناعت کرد الان غصه اش هست هم کسی ازش قدردانی نمیکنه هم یه روسری 1 ...

من اوایل قانع بود مامانم گفت مثل من نباش بندازش تو خرج

منم دارم انجام میدم ولی زیاده روی نمیکنم

مادرشوهرمم خیلی خرج میندازه رو دست شوهرم دلم میسوزه ولی کوتاه نمیام

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

من حقوق شوهرم ۵تومنه .البته خودش اینو گفته شایدم بیشتر باشه همه خرجای خونه با خودشه 

بهم ماهی ۲۰۰تومن میده فقط.ولی خب چیزی ام بخوام یا ارایشگاه بخوام برم پول اینارو جدا خودش میده.

برا پسرمم چیزی بخوام بخرم خودش میده پولشو

"مهربان بودن"مهم ترین قسمت انسان بودن است...
ن داغون نمبشم اگه میخواستم داغون بشم نمونش داریم همین زندگیای جاریام هست اینجا فقط میخواستم ببینم کس ...

بله عزیزم هستن افرادی مثل شما من دیدم ولی روش درستی نیست با روشهای درست تغییرش بده مسلما خیلی سخت تغییر میکنه ولی بدون حداقل پنج سال دیگه تغییراتش بیشتر از الانه و بهتر از الان هست 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ن داغون نمبشم اگه میخواستم داغون بشم نمونش داریم همین زندگیای جاریام هست اینجا فقط میخواستم ببینم کس ...

خب از اول پر روش کردی الان اینجوری میکنه

الان هم میتونی درستش کنی یه کم سیاست داشته باش

اول اینکه دبگه ازش پول نگیر بگو نشستم فکر کردم دیدم من درست خرج نمیکنم پول دست خودت باشه خریدا رو هم خودت انجام بده

هر وقت هم برای خودت چیزی نیاز داشتی  بهش با روی خوش بگو  

اینجوری میوفته تو خرج و قدرتو میدونه 

باورت نمیشه کل پول هزینه بارداری و زایمان جهزیه و خونه هم بابام داده هنوز هم داره پول میده بهمون

خوب تقصير خودتونه با همون پولى كه هست برا خودت و بچه ها خرج كن و بهش بگو ديگه نبود برا شما بيشتر پول بده يعنى بچه ها گشنه بمونن؟؟؟ 

بابات هم ديگه كمك نكنه

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

با اجازه استارتر خانوما من دانشگاه روزانه درس خوندم یه مقدار وام گرفته بودم که قرار بود وقتی رفتم طرح تسویه کنم که ازدواج کردم و اومدم خونه شوهر ورفتم سرکار ولی کل حقوقم رو جمع کردم به شوهرم دادم تا خونه بخریم بعدم که بچه دار شدم و نشستم خونه مشغول بچه داری وقسط های وام رو نتوستم بدم یعنی نداشتم زیر قرض خونه بودیم الان زنگ زدن از وزارت خونه که باید یه جا تسویه کنی وبه ضامنم هم زنگ زدن که از حقوقتون کم میکنیم به شوهرم گفتم جبهه گرفت که نه نمیشه قسط بندی کنن بدم ولی اونام قبول نمیکنن از طرفی دل خودمم شکست که چرا اون وقتی که داشتم جمع کردم دادم به آقا الان ندارم گردن نمیگیره حتی طلاهای دختریمم فروختم دادم بهش الان شما بودید چه جوری این مرد رو قانع میکردید آبرو برام.نمونده 

باور کن نمیده حتی واسه خونه چیز زیادی نمیخره بعد میگه کسی اندازه ما خرج نمیکنه    

وا تو توقع کن ازش

مثلا حداقل هر دو ماه یه بار برو لباس بخر بگو کهنه شدن

یا از خوراکی هات کم نکن

یا هر دکتری لازمه برو

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
من که شوهرم یه هزاری نمیده بعد هم میگه تو بساز نیستی

دقیق مثل من بهش میگم بابا مگه از خونع گدا دختر اوردی ما خونه پدرم همیشه همه چی داشتیم هرچی میخواستیم محیا بوده

من اوایل قانع بود مامانم گفت مثل من نباش بندازش تو خرج منم دارم انجام میدم ولی زیاده روی نمیکنم ما ...

من خرج لباس و چیزای دیگه در حد معقول میکنم ولی میندازمش تو خرج پس انداز با اینکه الان شرایط سخت شده و دو سوم حقوقمون میره قسط ولی مجبورش کردم ماشین عوض کنیم که اگه نکرده بودیم الان نمیتونستیم بخریم یا پس اندازش یکم که شد یه زمین قولنامه ایی مجبورش کردم بخره حداقل پولاش سوخت نشه و ارزشش پایین بیاد هی الانم تو ذهنش میندازم مغازه بخره درسته پولمون نمیرسه اصلا ولی اینکه ذهنش مشغول اونه میره دنبال کار خیلی هم خوبه هم ذهنش درگیر مسائل خوب میشه هم پیشرفت میکنه و بعدا ممنونم میشه همیشه

استارتر همسرتون بیکاره ؟اگه بله که هیچی هر دو زیر فشارید خب

ن کار میره میدونی کلا خوشش از پول خرج کردن نمیاد