2777
2789
عنوان

رژیم و بارداری

72 بازدید | 4 پست

سلام 

بچه ها من حدود یک ماهی بود که رژیم گرفتم رژیم خام گیاهخواری تقریبا بجز میوه و اجیل چیزی نمیخوردم الان فهمیدم باردارم حدود 4 هفته خیلی نگرانم ممکنه مشکلی ایجاد کنه هیچ مکملی هم مصرف نکردم قرص اهنو اینا و کمی هم کم خونی از قبل داشتم واقعا نمیدونم چی کار کنم انقدر نگرانم که مشکلی باشه که دارم به سقط فکر میکنم میشه اونهایی که تجربه دارن راهنمایی کنن 

از الان خودتو تقويت كن و برو دكتر تا بهت قرص آهن و فوليك اسيد بده،بدتر از شما ديدم كه بچشون سالم دنيا اومده سقط واسه چي

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارهفته اول که آهن نمیدن فقط بایدیدوفولیک بخوری نترس چیزیت نمیشه مگه قدیما این همه بچه میاوردن قرص بود برودکتر

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

نگران هم نباش، من دوستم باردار بود و نمیدونست عفونت ریه کرد بیمارستان بستری شد چقدر عکس قفسه سینه گرفت، خدا رو شکر دخترش صحیح و سالمه، جنین هم برای رشدش از بدن شما مواد غذایی رو برمیداره نگران نباش