2777
2789

سلام من طرقبه مشهد دکتر حکیم رفتم عالی بود هم برا خودم هم شوهرم یکماه دارو خوردیم جواب گرفتیم خیلی از همکارا و آشناها هم رفتن راضی بودن

نوبت دهیش هم خوبه هر روز صبح برا عصر همون روز نوبت میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم. هزینه های ویزیت و داروهاش چقدره؟

هزينه ويزيت طبيب سي و پنج تومانه ولي ازش اصلا خوشم نيامد من نزديك هفت ماهه زير نظر ايشون بودم اصلا هيج فرقي نكردم.براي ناباروري رفتم جايش.همين هفته پيش هم رفته بودم جايش اصلا حرف نمزنه بهش مكم خانم دكتر وضعيت رحمم ججوريه مگه مريض بعدي بياد تو.اصلا اصلا سوالارو پاسخ نمدهد منكه برگه پذيرش بعديشو پاره كردم....اصلا اصلا خوب نيس....دكتري كه سوالاي مريضشو نده چ بدرد مخوره؟!؟!؟در صورتي كه من زياد مشكلي ندارم فقط كمي تنبلي دارم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

واقعا مث دکتر طببیب نیس ولی باید ب موقع بخوری دارو هاتو   

خواهرم بعد ۷ سال

زن عموم ۲۰ سال

دختر خالم ۵ سال 

دوست مادرم ۱۱ سال و خیلی های دیگ ک بارداری شون صفر بوده سر۶ماه تا ۱ سال باردار شدن 

خودمم ۲ بار درحال مرگ بودم  خانوم دکتر نجاتم داد خیلی وحشتناک  بود حالم  خراب دکترا جواب کرده بودن نجاتم داد  دست میزاره رو شکم تمام مشکلاتت رو میک ک وا میری   

یکم بداخلاقع ولی مث خانوم دکتر نیس

جدیدا نوبت دهی ایشون چطوریه؟ باید حضوری برم یا زنگ بزنم؟ همین که سمت خیابان جهادهست؟ حکیم طبیب؟؟؟

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه