2777
2789

زودتر الان چشم وگوش بچه ها خ زود بازمیشه اکثرا دچار بلوغ زودرس میشن نتیجه اش هم میشه ازدواج توسن پایین و بالارفتن امار طلاق و بدبختی

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عمه ی من دبستانی بود و برام از دوستاش تعریف میکرد که دوست پسر دارن و میان در مدرسه دیدن دوست دخ ...

اینا دیگه دچار بلوغ سریع السیر رس شدن 😁

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اینا دیگه دچار بلوغ سریع السیر رس شدن 😁

حالا جالبه ک من یادم میاد سوم دبستان بودم یه همکلاسی داشتم باید پنجم میبود ولی رد شده بود.. از ما بزرگنر بود و دوست پسر داشت.. خیلی دوست داشتیم بشینیم پای حرفاش تو مدرسه.. تازه پریودم میشد!! شاخ کلاس بود

حالا جالبه ک من یادم میاد سوم دبستان بودم یه همکلاسی داشتم باید پنجم میبود ولی رد شده بود.. از ما بز ...

شما هم میخواستین یه چیزایی یاد بگیرین دیگه 😁

جالبه من ۱۸ سالگی تازه فهمیدم بلوغ یعنی چی 😂

حالا جالبه ک من یادم میاد سوم دبستان بودم یه همکلاسی داشتم باید پنجم میبود ولی رد شده بود.. از ما بز ...

ما که دهه ۶۰هستیم خ شوت بودیم بچه درس خون کلاس بودیم پیش دانشگاهی چندتادختر کلاسمون دوست پسرداشتن باهاشون حرف نمیزدیم 😄😄😄😄😄😄چه اسکل بودیم

ما که دهه ۶۰هستیم خ شوت بودیم بچه درس خون کلاس بودیم پیش دانشگاهی چندتادختر کلاسمون دوست پسرداشتن با ...

منم همینجوری بودم اصلا نمیدونستم پسر یعنی چی 

ما که دهه ۶۰هستیم خ شوت بودیم بچه درس خون کلاس بودیم پیش دانشگاهی چندتادختر کلاسمون دوست پسرداشتن با ...

من ۷۳ هستم.. یعنی حساب کن ن گوشی بود نه اینترنت کلاس پنجمیمون دوست پسر داشت.. حالا دیگ چیه

دقیقا مثل من ولی چه دورانیو از دست دادیم😉😁😁😁

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش
منم همینجوری بودم اصلا نمیدونستم پسر یعنی چی 

اون زمونا ماهواره تو تک و توک خونه ها بود.. کلاس اول بودیم یکی از همکلاسیا گفت بابام شبا که ما خوابیم فیلم میبینه ک آقاهه جیش میکته رو زنه.. با عرض معذرت!!!! الان اینا داره تو ذهنم میچرخه.. سال ۸۰ اینجور بود الان ک دیگ همه چی آزاده و فی لتر ش کن رو گوشی و تبلت بچه دبستانی وصله چی شده

اون زمونا ماهواره تو تک و توک خونه ها بود.. کلاس اول بودیم یکی از همکلاسیا گفت بابام شبا که ما خوابی ...

وحشتناکه اوضاع فقط این و میتونم بگم 

دقیقا مثل من ولی چه دورانیو از دست دادیم😉😁😁😁

چقدبه اون دخترا چپ چپ نگاه میکردیم 😄😄😄😄😄😄😄😄😄