2777
2789
عنوان

کمک...خیلی سریع

266 بازدید | 14 پست

کرم موبر سینر خوبه؟

من پوستم بعد اصلاح ملتهب میشه نثل جوش قرمز..... کرمی هست که بعد اصلاح بزنم اینجوری نشه؟

یه کرمم برای رفع جای جوش صورت مبخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعداز اصلاح جوش میزدم کرم موبر سی گل گرفتم خیلی راضیم الان اصلا خبری از جوش و موش نیس....واسه جا ...

این کرم موبر...خ ب موهارو میبره؟

یبار من یکی گرفتم که اسمش یادم نی اما اصلا تاثیری نداشت

این کرم موبر...خ ب موهارو میبره؟ یبار من یکی گرفتم که اسمش یادم نی اما اصلا تاثیری نداشت

اره من موهای صورتم نازکن ولی موهای پیشونیم ضخیمن...

هم نازکارو میگیره هم ضخیما....من هیدرودرم هم داشتم افتضاح بود هیچی نمیگرفت 5دیقه رو پیشونیم بود انگارنه انگار....ولی سی گل رو خیلی راضیم ازش.سینره هم نداشتم تاحالا شاید اونم خوب باشه 

لطف حق شامل شده بر حال ما...
اره من موهای صورتم نازکن ولی موهای پیشونیم ضخیمن... هم نازکارو میگیره هم ضخیما....من هیدرودرم هم دا ...

دوست جوني ببخشيد

اوني كرمي ك به صورت ميزني با اوني ك به بدن ميزنيم فرق داره؟

يعني اون مخصوص صورت هستش؟؟