2777
2789
عنوان

وای هوا چ سرده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 101 پست
دیشب عروسی بودم .نرفتم حموم سرم پر تافت بود😃

منم اصفهانم دیشب تا صبح کولر روشن بود ولی امشب پنکه هم روشن نکردم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کولر گازی بالا سرمونه داریم از گرما می میریم  موقعیت تهران😂😂😂😂😂

خیلی با کولر گازیتون پز میایا😂😂😂😂😂😂😂😂حالا مارکش چی هست؟ کم مصرفه؟ آخه میدونی مال ما کم مصرفه😛😛😛😛😛😛😛😛😛😂😂😁😁😂🤣😃🤣😂😂🤣😃😄😄😅😅😃

ما کولر گازی بالا سرمونه داریم از گرما می میریم  موقعیت تهران😂😂😂😂😂

مطمئنی فشارخون و چربی خون نداری؟؟

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
خیلی بالاس باید چارپایع بزاری از اون بلندا

کاملا لهجتوحس میکنم هم استانی😁😁😁

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
مگه کولر گازیم پز داره ؟؟؟پس ما خ کلاس داریم سه تا اسپیلت داریم    

اسپیلت چیه  😂

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
باورکن پنجره اتاقم بازه داره ازش فقد سرما میاد    

منم مشهدم همشهری

فک کنم خودتم ادم سرمایی باشی هوا خنک شده ولی ما درامون بازه پتو هم ننداختیم گرمایی هستیم😊😊😊

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺