2777
2789

دوستان من بینیم خیلی جوش سیاه داره یا رو چونم زیر لبم چربی بنظرتون چیکار کنم ماسک خوبه یا میکرودرم یا اتوی صورت ؟آخه میدونید وضع مالیم جوری نیس که بگم همه رو میخرم نشد میندازمش دور یه چیز می‌خوام اقتصادی و به در بخور کدومش خوبه؟من نظرم رو میکرودرم هست نمی‌دونم خوبه یا نه؟و اینکه بخور سرد جیبی چطور چه کارایی داره ممنون میشم بگید کارایی بخور سرد ، میکرودرم و اتوی صورت اینا چیه 

به منم بگید

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش متفاوته، واسه اینایی که میگی به نظرم میکرودرم کاربردی تر باشه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

جفتش متفاوته، واسه اینایی که میگی به نظرم میکرودرم کاربردی تر باشه

شما داری؟ کاربردش چیه و قیمتش چطور؟ آخه تو اینستا میکرودرم بیشتر سر صدا کرده تا اتوی صورت ، بخور سرد چی نداشتید؟

منافذ فقط با کرم یا سرم های تخصصی کوچیک میکن

نه اتو نه میکرو منافذ رو کوچیک نمیکنه

فقط تخلیه میکنه

چه بسا اگر از سرم یا کرم ها استفاده نکنی هر بار تخلیه ی منافذ بزرگتر و عمیق ترشون میکنه

You Only Live Once
شما داری؟ کاربردش چیه و قیمتش چطور؟ آخه تو اینستا میکرودرم بیشتر سر صدا کرده تا اتوی صورت ، بخور سرد ...

من فشیال میرم، خودم ندارم

ولی خب کاملا با این چیزایی که شما میگی معلومه میکرودرم واست کاربردی تره

اتوی صورت یه تخلیه سطحی داره و اکثرا تمرکزش رو لیفت صورته، میکرودرم بهتره 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭