2777
2789
عنوان

وای هوا چ سرده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 101 پست

من مشهدم امشب

اره شبا هوا خیلی خوب شده حالا نه در حد پتو ولی حسابی خنکه 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا خوزستان بعلت گرمای بیش از حد تعطیل رسمیِ

جدن .اینجا ک خیلی سرد شده دیشب شوهرم با متور اومد صب گف ی لباسی چیزی بده نمیتونم برم سرما میخورم

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

امشب مشهد ۷،۸ درجه از تهران خنک تره

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
کجای خراسان رضدی منکه دارم میمیرم از گرما تو خراسان رضویم هستیم

شما کجاشی؟پیش ما کوهستانیه بیشتر

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
الکی میگی!!!!!! والا ما امروز نه برق داشتیم نه آب بخارپز شدیم 

نه اگ میشد از سرما عکس میزاشتم😀