نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
چه باحال 😂😂 اولی جنسیتش چی بود؟ راحت کنار اومد با بچه جدید؟
هر دو دختر...راحت بود...خوب اماده ش کردم.
اولین دیدار
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
۵ سالو نیم اول عاشقش بود روزاول که گفتم نیمی داریم رفتم براسونو زار میزد میگفت بیارش بیرون 😶😶😶بعدم که بدنیا اومد نمیزاشت هیچ احدی دستش بزن وای چه کرد اونشبی که مهمونی داشتم یه هفتع اززایمان گذاشته بود مهمونی دادم اینقدر اونشب جیغو دادو گریه کرد چرا میان بغلش میکنن تهش حسودیش شده بود ۵ سال اون عزیز دردونه بود بعد یهو انگاری از اون بالا ولش کردن پایین خلاصه خیلی اذیت شدم خودش میخواس بغلش کنه عوضش کنه مایبیبیش کنه و....صدماتم که خیلی بهش زدع 😝ولی حالا جفتشون عاشق همن ولی باز حسودیو میکنه حاالا پسرم توده ماه هست
اخه منم از قدیمی های سایتم یه خانمی بود با دوتا بچه
عضویتتو دیدم یادم افتاد
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
اخه منم از قدیمی های سایتم یه خانمی بود با دوتا بچه عضویتتو دیدم یادم افتاد
باران و نهالن دخترام
اون نهال و دانیال بود و دور از جون نهال شما ، بچش یکم کسالت داشت