2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا بچه دارین 😊

317 بازدید | 21 پست

فاصله سنیشون چقدره و واکنش بچه اول از دیدن فرد جدید خانواده چی بوده؟ واسه اولین لحظه 😊😍

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

سه سال تمام

تا دیدش گفت : آهای نهاال، سلام

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سه سال تمام تا دیدش گفت : آهای نهاال، سلام

چه باحال 😂😂

اولی جنسیتش چی بود؟

راحت کنار اومد با بچه جدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال تمام تا دیدش گفت : آهای نهاال، سلام

تو مامان نهال و دانیالی؟

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
چه باحال 😂😂 اولی جنسیتش چی بود؟ راحت کنار اومد با بچه جدید؟

هر دو دختر...راحت بود...خوب اماده ش کردم.

اولین دیدار

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
تو مامان نهال و دانیالی؟

نه دو تا دختر دارم

۵ سالو نیم اول عاشقش بود روزاول که گفتم نیمی داریم رفتم براسونو زار میزد میگفت بیارش بیرون 😶😶😶بعدم که بدنیا اومد نمیزاشت هیچ احدی دستش بزن وای چه کرد اونشبی که مهمونی داشتم یه هفتع اززایمان گذاشته بود مهمونی دادم  اینقدر اونشب جیغو دادو گریه کرد چرا میان بغلش میکنن تهش حسودیش شده بود ۵ سال اون عزیز دردونه بود بعد یهو انگاری از اون بالا ولش کردن پایین خلاصه خیلی اذیت شدم خودش میخواس بغلش کنه عوضش کنه مایبیبیش کنه و....صدماتم که خیلی بهش زدع 😝ولی حالا جفتشون عاشق همن ولی باز حسودیو میکنه حاالا پسرم توده ماه هست

سه سال و نیم خیلی خوش حال بود اخه واسش تفنگ خریده بود نی نی مون

عزییییزم 😂💓

ما هم به پسرم گفتیم خواهرت قراره برات ماشین بیاره. حالا هر وقت چشمش میوفته به شکم من میاد میگه ماشینامو بیار 😂😂😂

نه دو تا دختر دارم

اخه منم از قدیمی های سایتم یه خانمی بود با دوتا بچه 

عضویتتو دیدم یادم افتاد

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
۵ سالو نیم اول عاشقش بود روزاول که گفتم نیمی داریم رفتم براسونو زار میزد میگفت بیارش بیرون 😶😶😶بعد ...

وای عزییییزم...

هر چقدر بزرگتر میشم انگار درکشون میره بالاتر حسادت با نمک بیشتر میشه توشون...😍😍😍

واقعا مشتاقم بدونم پسرم چیکار میکنه بچه جدید رو ببینه

اخه منم از قدیمی های سایتم یه خانمی بود با دوتا بچه  عضویتتو دیدم یادم افتاد

باران و نهالن دخترام

بارام و نهالن دخترام

زنده باشن 

اون نهال و دانیال بود و دور از جون نهال شما ، بچش یکم  کسالت داشت