خلاصه کنم، خونوادت شوهرم خیلی اذیتم کردن، سر بارداری و کلا همه چی حسابی اذیتمون کردن، تو حاملگی ی تلفن نزدن ، حالمو هم نپرسیدن ، برادر شوهرم از من دوسال کوچکتره ولی چندبار با پیام و یکبار وقتی رفتیم خونشون، خیلی بدباهام برخورد کرد تقریبا بی محلی کرد، خونواده منو شوهرم شهرستانن ، حالا بعد یکسال قهر برادرشوهرم، ب شوهرم پیام داده و اشتی کردن، گفته میاد تهران خونمون، دنبال کاره بنظرم چون تازه سربازیش تموم شده، الان چه رفتاری باهاش بکنم، اینی ک وقتی بچمون بدنیا اومد هم ی تبریک ب برادرش نگفته، و کلا خیلی اذیتم کردن، چجوری حالیشون کنم این بازخورد رفتار بدخودشونه، چون تا الان هر چی جواب بدیهاشون رو با خوبی دادم، اونا قدرنشناس بودن و بی احتزامی بهم کردن، شوهرم هم باهاشون خوبه و بخشیدشون.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جا نداره ک یاد تو افتاده وگرنه همون ادم سابقه .دیگ از جون واسشون مایه نزار هرکی هرجور باهات رفتار کرد همون رفتار لیاقت خودشه .البته ماها ساده ایم هزارم ک بدی بهمون بکنن باز ما بلد نیسیم فقط خوبی میکنیم خودم همینم